Τρία μετάλλια για τον Γεωργούλη στο παγκόσμιο κύπελλο άρσης βαρών

Τρία μετάλλια για τον Γεωργούλη στο παγκόσμιο κύπελλο άρσης βαρών Facebook Twitter
ΑΠΕ
0

Το Παγκόσμιο Κύπελλο άρσης βαρών στο Κατάρ δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ ο Δημήτρης Γεωργούλης. Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο βάθρο και χάρισε στη χώρα τρία μετάλλια - ένα χάλκινο και δύο αργυρά.

Είναι τα πρώτα μετάλλια που κατακτά στο εξωτερικό.


«Καλύτερο δώρο δεν μπορούσε να μου φέρει ο Αγιος Βασίλης» τόνισε ενθουσιασμένος ο Γεωργούλης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγάλη του επιτυχία. Ξεκαθάρισε ότι δεν είχε στόχο το μετάλλιο, αλλά είναι πανευτυχής που κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που κατάφερα, έστω και μ' αυτόν τον τρόπο να βγω δεύτερος σε μία τέτοια διοργάνωση. Οταν ταξίδεψα στο Κατάρ είχα στόχο μια καλή εμφάνιση. Να αποδείξω ότι η σκληρή δουλειά πιάνει τόπο», τόνισε αρχικά ο Γεωργούλης και αναφερόμενος στην εμπειρία του να αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος.

«Είναι μοναδική εμπειρία. Κάθε αθλητής έχει όνειρο να αγωνιστεί για τη χώρα του. Είναι απερίγραπτο συναίσθημα, πόσο μάλλον όταν ανεβαίνεις στο βάθρο εκπροσωπώντας την Ελλάδα».

Μιας και οι ημέρες που διανύουμε είναι γιορτινές, ο Δημήτρης Γεωργούλης ξεκαθάρισε ότι δεν περίμενε τέτοιο δώρο από τον Αγιο Βασίλη: «Το 2018 έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν μπορούσε να κλείσει ιδανικότερα. Νομίζω ότι ο Αγιος Βασίλης μου έφερε λίγο πιο νωρίς το δώρο μου. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο υγεία, χαρά και επιτυχίες προσωπικές και επαγγελματικές για το 2019», κατέληξε ο Ελληνας πρωταθλητής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM