Το περιστατικό με τις αδέσποτες σφαίρες στον Κορυδαλλό που πέρασε στα "ψιλά" πριν την τραγωδία με τον 11χρονο

Το περιστατικό με τις αδέσποτες σφαίρες στον Κορυδαλλό που πέρασε στα "ψιλά" πριν την τραγωδία με τον 11χρονο Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Μερικές ημέρες πριν πέσει νεκρός ο 11χρονος σε σχολείο του Μενιδίου από αδέσποτη σφαίρα, δυο παρόμοια περιστατικά είχαν συμβεί στον Κορυδαλλό αλλά τότε είχαν περάσει στα «ψιλά».

Συγκεκριμένα, δυο γυναίκες που απολάμβαναν το ποτό τους σε διαφορετικές αλλά κοντινές καφετέριες στον Κορυδαλλό είχαν δεχτεί σφαίρες στα πόδια.

Συγκεκριμένα στη μία περίπτωση, στις 4 Ιουνίου, 23χρονη ένιωσε την ώρα που καθόταν σε καφετέρια στην πλατεία Ελευθερίας, ένα κάψιμο στο πόδι και χωρίς να γνωρίζει τι είχε συμβεί μετέβη στο Θριάσιο, όπου οι γιατροί αφαίρεσαν μια σφαίρα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Κάψιμο στο πόδι ένιωσε όμως και άλλη μία γυναίκα, 40 ετών, την ώρα που καθόταν σε καφετέρια στην οδό Δημητρακοπούλου, στην ίδια περιοχή. Το πόδι της γυναίκας γέμισε αίματα και πάλι από σφαίρα.

Σύμφωνα με όσα είχαν πεί αστυνομικοί, το πιθανότερο είναι ότι επρόκειτο για σφαίρες που κάποιος έριξε άσκοπα και αυτές χτύπησαν τις δυο γυναίκες, όταν εξάντλησαν το μέγιστο βεληνεκές τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ