Νέο έκτακτο ραντεβού Σαμαρά-Βενιζέλου

Νέο έκτακτο ραντεβού Σαμαρά-Βενιζέλου Facebook Twitter
0

Νέα σύσκεψη θα έχουν στις 12.30 στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλο.

Το αδιέξοδο στις συνομιλίες με τους δανειστές και τα βήματα για μια συμφωνία θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης.

Η ελληνική πλευρά εμφανίζεται πάντως αισιόδοξη ότι θα επέλθει συμφωνία μετά και το αίτημα του Euro Working Group που ζητάει από Αθήνα και τρόικα να προχωρήσουν σε συμφωνία πριν από το Χριστούγεννα.

Η κυβέρνηση φαίνεται πάντως να ψάχνει τρόπους απεμπλοκής από τις δικές της δηλώσεις περί εξόδου από το μνημόνιο, ψάχνοντας τρόπους για να «πλασάρουν» , όσο πιο ανώδυνα γίνεται τα νέα μέτρα. Ο Ε. Βενιζέλος έκανε λόγο για «τεχνική παράταση» του μνημονίου ενώ σήμερα η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στον Σκάι μίλησε για «μνημόνιο εξόδου».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM