Τσίπρας για το χάος στο Καπιτώλιο: Εικόνες ακροδεξιάς βίας, οι εχθροί της δημοκρατίας θα νικηθούν

Τσίπρας για το χάος στο Καπιτώλιο: Εικόνες ακροδεξιάς βίας, οι εχθροί της δημοκρατίας θα νικηθούν Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την έντονη αντίδρασή του για τα σοβαρά επεισόδια που ξέσπασαν στην Ουάσινγκτον, όταν οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ εισέβαλαν στο Καπιτώλιο, εξέφρασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για εικόνες ντροπής, επισημαίνοντας ότι αποδείχθηκε πόσο σημαντική είναι η προστασία της δημοκρατίας.

 

Παράλληλα, υπογράμμισε πως θα πρέπει άπαντες να σεβαστούν την εκλογή του Τζο Μπάιντεν, ενώ έστειλε σαφές μήνυμα πως «οι εχθροί της Δημοκρατίας πρέπει να νικηθούν».

«Ο εικόνες ντροπής της ακροδεξιάς βίας στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ αποδεικνύουν πόσο σημαντική είναι η προστασία της Δημοκρατίας καθημερινά και παντού. Η εκλογή του Τζο Μπάιντεν πρέπει και θα γίνει σεβαστή. Οι εχθροί της Δημοκρατίας θα νικηθούν», ανέφερε το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM