Απεργία την Πρωτομαγιά

Γεραπετρίτης: Ίσως και μέσα στην εβδομάδα η λίστα με τα ΜΜΕ που χρηματοδοτήθηκαν

Γεραπετρίτης: Ίσως και μέσα στην εβδομάδα η λίστα με τα ΜΜΕ που χρηματοδοτήθηκαν Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί εντός της εβδομάδας στη δημοσιότητα η λίστα με την κατανομή των κονδυλίων 20 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μένουμε σπίτι».

«Είναι αυτονόητο ότι τα ποσά που δόθηκαν και που ήταν εξαιρετικά αναγκαία και κρίσιμα για την παρακίνηση των πολιτών να μείνουν στο σπίτι για λόγους ασφάλειας της δημόσιας υγείας, θα δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα», είπε ο κ. Γεραπετρίτης, ενώ απέδωσε την καθυστέρηση στην επεξεργασία που γίνεται από το υπουργείο Οικονομικών.

«Η χρονική υστέρηση που υπήρξε ως προς τη δημοσιοποίηση τους οφείλεται στο γεγονός ότι γίνεται επεξεργασία από το υπουργείο Οικονομικών όλων των εκταμιεύσεων και μόλις ολοκληρωθεί θα υπάρξει άμεσα ανακοίνωση», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας. Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δημοσιοποιηθούν έως το τέλος της εβδομάδας τα στοιχεία.

Αφορμή για τις δηλώσεις του Γιώργου Γεραπετρίτη ήταν η συνεδρίαση της Επιτροπής παρακολούθησης των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του ανθρώπου με θέμα «Ανθρώπινα δικαιώματα σε συνθήκες πανδημίας».

Το ζήτημα έθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη, σημειώνοντας ότι, το κράτος όφειλε να ασκεί πολιτική υπέρ των πολλών και να υποχρεώνει φορείς και ΜΜΕ να ενημερώνουν με δωρεάν σποτ τους πολίτες, για θέματα δημόσιας υγείας και για το τι πρέπει να κάνει για να γλιτώσει από τον κορωνοϊό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 

 

Πολιτική
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM