Ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής αναμένεται να κάνει σήμερα την πρώτη του δημόσια παρέμβαση για τις εκλογές με ομιλία στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο πρώην πρωθυπουργός προβλέπεται να απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών Α' και Β' περιφέρειας της συμπρωτεύουσας στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», σήμερα στις 19:30. Από το βήμα της εκδήλωσης ο Κ. Καραμανλής αναμένεται για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια να στείλει μήνυμα για τις εκλογές.

 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καραμανής τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα.

 

Απόψε ο πρώην πρωθυπουργός θα δηλώσει πως ιστορικά η παράταξη αναλαμβάνει να βγάλει την χώρα από τα δύσκολα και να υλοποιήσει τις μεγάλες τομές που εξασφαλίζουν την εθνική, ευρωπαϊκή και οικονομική σταθερότητα της Ελλάδας. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αναμένεται να τονίσει το πόσο κρίσιμη είναι η επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση και να  καλέσει σε συστράτευση τους πολίτες που στράφηκαν σε όμορους της ΝΔ μικρότερους κομματικούς σχηματισμούς.

 

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο κ. Καραμανλής θα υπογραμμίσει την ανάγκη σχηματισμού, σταθερής και ισχυρής κυβέρνησης με ορίζοντα τετραετίας. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες πως θα αναφερθεί και στο «Μακεδονικό» ενώ τέλος θα δηλώσει την πλήρη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.