Ευρωεκλογές 2019: Ποιοι υποψήφιοι από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προηγούνται σε σταυρούς

Ευρωεκλογές 2019: Ποιοι υποψήφιοι από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προηγούνται σε σταυρούς Facebook Twitter
2

Όσο προχωρά η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων στις ευρωεκλογές γίνονται γνωστό και ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές προηγούνται σε σταυρούς. Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έχει συγκεντρώσει έως τώρα τους περισσότερους σταυρούς από όλους τους υποψηφίους σε όλα τα κόμματα.

Συγκεκριμένα έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 2.910 σταυρούς από όσους ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και ακολουθούν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με 2.383 και η Ελίζα Βόζεμπεργκ με 1.676.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης προηγείται στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα συγκεντρώνει 1.549 ψήφους μέχρι τώρα και ακολουθούν η Έλενα Κουντουρά με 1.416 και ο Κώστας Αρβανίτης με 1.237.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται στο ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής. Συγκεκριμένα συγκεντρώνει 974 ψήφους μέχρι τώρα και ακολουθούν η Εύα Καϊλή με 866 και ο Νίκος Παπανδρέου με 819.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο πιο αντιπαθής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ενεπλάκη, με δική του πρωτοβουλία, με έναν από τους πιο συμπαθείς υποψηφίους της ΝΔ και τον εκτόξευσε. Είναι να απορεις τι στον (καλό) σκέφτονται ώρες-ωρες εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ.