Ο Τσίπρας μπέρδεψε το υδρογόνο με το ήλιο μιλώντας με επιστήμονες

Ο Τσίπρας μπέρδεψε το υδρογόνο με το ήλιο μιλώντας με επιστήμονες Facebook Twitter
Eurokinissi
10

Γκάφα έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος μιλώντας με επιστήμονες.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ερευνητικές εγκαταστάσεις στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο πρωθυπουργός, συζήτησε με επιστήμονες και τεχνικούς για τα οφέλη του υδρογόνου στην αυτοκίνηση.

Όπως σημείωσαν οι επιστήμονες, στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν πως δεν είναι επικίνδυνη η χρήση του, αυτήν την στιγμή σε χώρες όπως η Γερμανία, λειτουργούν περισσότερα από 100-120 υδρογονάδικα (σ.σ. σημεία παροχής υδρογόνου για αυτοκίνητα που κινούνται με αυτήν την τεχνολογία).

Ο πρωθυπουργός, προσπάθησε να κλείσει την κουβέντα κάνοντας χιούμορ, ωστόσο μπέρδεψε το υδρογόνο με το ήλιο λέγοντας ότι «εμείς εδώ μόνο στα μπαλόνια το χρησιμοποιούμε» κάνοντας τους επιστήμονες να γελάσουν.

 
Πολιτική
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Δεν μπορεί να πήγε Πολυτεχνείο και να μην ξέρει ότι στα μπαλόνια έχει ήλιο ρε παιδιά! Δεν γίνεται!!! Καύσιμο θα βάζαμε μέσα στα μπαλονια;;; Μα πόσο αμόρφωτος πια...
Πραγματικά, η αμορφωσιά του δεν είναι το πρόβλημα. Στο κάτω κάτω δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει χημεία. Το πρόβλημα είναι η απαράμιλλη ικανότητά του στην ίντριγκα σε συνδυασμό με μηδέν ηθικές αναστολές. Για να παραμείνει στην εξουσία δεν θα διστάσει να κάνει το οτιδήποτε. Γελάμε με τον αγράμματο, αλλά ο τύπος κυβερνάει 5 χρόνια τωρα.
Θλίψη κατά βάθος. Γιατί, κάποιοι τον εξέλεξαν. Για να είναι ο ηγέτης και ο "καθρέπτης" της χώρας. Άντε να δούμε τι θα λέει η κ. Λοίζου αν εκλεγεί. Πάλι πάντως δεν θα φταίει η ίδια, αλλά όσοι την ψηφίσουν.Και τελικά, τίποτε δεν είναι τυχαίο.Η ρετσινιά της αριστείας είναι επιλογή, γιατί έτσι βολεύει ...