Μώραλης σε Κόκκαλη: Ξεκαθάρισε την θέση σου για την υποψηφιότητα με ΣΥΡΙΖΑ

Μώραλης σε Κόκκαλη: Ξεκαθάρισε την θέση σου για την υποψηφιότητα με ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Ο Πέτρος Κόκκαλης με τον Γιάννη Μώραλη. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
0

Εξηγήσεις σχετικά με τα σενάρια που θέλουν τον Πέτρο Κόκκαλη να πολιτεύεται στην κεντρική πολιτική σκηνή με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Γιάννης Μώραλης. 

Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αντιδρά στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης και αναφέρουν πως ο Πέτρος Κόκκαλης θα είναι υποψήφιος με στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο «Πειραιάς Νικητής» καλεί τον Πέτρο Κόκκαλη να παραιτηθεί από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, εφόσον τα σενάρια αυτά αληθεύουν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Δημοσιεύματα φέρνουν τον δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόκκαλη να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Καλούμε τον κύριο Κόκκαλη αν πράγματι είναι αυτή η επιλογή του, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής", καθώς είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM