Θεοδωράκης: Εμείς θα συνεχίσουμε

Θεοδωράκης: Εμείς θα συνεχίσουμε Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μήνυμα πως το Ποτάμι θα συνεχίσει την πορεία του παρά τις αποχωρήσεις βουλευτών έστειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μέσω Facebook. 

Στην ανάρτηση του, ο επικεφαλής του Ποταμιού επιτίθεται τόσο στο «αντιμνημονιακό αμόκ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» στο παρελθόν όσο και στο σημερινό «εθνικιστικό αμόκ της Νέας Δημοκρατίας.

Αφήνει επίσης σαφείς αιχμές πως οι πρόσφατες αποχωρήσεις βουλευτών από το Ποτάμι ήταν αποτέλεσμα πιέσεων από άλλα κόμματα. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού:

«Κάποιοι δεν θέλουν να ακούν σε αυτή τη χώρα.

Το έχουμε ζήσει έντονα και το 2014, στο αντιμνημονιακό αμόκ. Τότε σκηνοθέτης ήταν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Το ζούμε σήμερα με αυτό το εθνικιστικό αμόκ, σε σκηνοθεσία αυτή τη φορά της ΝΔ.

Και βεβαίως όταν δεν θες να ακούς σιγά-σιγά, δεν θέλεις και οι άλλοι να μιλάνε και φτάνεις μέχρι το σημείο να πιέζεις για να διαλυθεί μια κοινοβουλευτική ομάδα.

Δεν είναι όμως κάτι που μπορεί να μας πτοήσει. Είναι μια άδικη προσπάθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε και έχω μια υποψία ότι θα πολλαπλασιαστούν αυτοί που θα μας ακούν.

Οι 100 λέξεις που είπα χθες στο Ζάππειο. Είχαν προηγηθεί τα καθαρά λόγια δεκάδων προσωπικοτήτων που τολμάνε ξανά και λένε την αλήθεια. Δείτε τους εδώ: http://topotami.gr/to-potami-tolma-kai-analamvanei-to-poli.../

Μια υπέροχη εκδήλωση που παρακολούθησαν εκατοντάδες πολίτες και χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου σε όλη την Ελλάδα. Τους ευχαριστώ όλους.

Όπως είπα και χθες στους δημοσιογράφους, λαβωθήκαμε αλλά δεν μας σκότωσαν. Συνεχίζουμε». 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM
Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Πολιτική / Τέμπη: Συνωμοσιολογία το «μπάζωμα», λέει ο Τριαντόπουλος και εξηγεί ότι οι ενέργειες καθορίστηκαν από το Ειδικό Σχέδιο Ανθρώπινων Απωλειών

Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα ισχυρισμοί που αναφέρονται στη διαμόρφωση του χώρου στα Τέμπη, δήλωσε ο Χρήστος Τριαντόπουλος
NEWSROOM