Ο Πελετίδης πίεσε και τελικά κατάφερε να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε νοικοκυριά της Πάτρας

Ο Πελετίδης πίεσε και τελικά κατάφερε να επανασυνδεθεί το ρεύμα σε νοικοκυριά της Πάτρας Facebook Twitter
ΑΠΕ - ΜΠΕ
0

Επανασυνδέθηκε το ρεύμα σε νοικοκυριά στην Πάτρα, μετά από επιτυχημένη κινητοποίηση του δημάρχου Κώστα Πελετίδη και του Εργατικού Κέντρου.

Όπως μετέδωσε το tempo24.news, το πρωί της Πέμπτης η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου μαζί με τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στην περιφερειακή διεύθυνση της ΔΕΗ.

Παράλληλα, έξω από το κτίριο, δεκάδες πολίτες διαδήλωναν κατά της διακοπής ρεύματος σε καταναλωτές που αποδεδειγμένα δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν.

Ο κ. Πελετίδης προειδοποίησε ακόμα και με παράλυση της ΔΕΗ σε περίπτωση που δεν γινόταν δεκτό το αίτημα.

«Το κακό παράγινε. Συνεργεία της ΔΕΗ κόβουν σε καθημερινή βάση το ρεύμα από σπίτια λαϊκών οικογενειών. Αυτό είναι απανθρωπιά. Συνδέστε τώρα το ρεύμα σε όσους έχουν άμεση ανάγκη», είπε ο δήμαρχος. 

«Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν με τον αναπνευστήρα, παιδάκια δεν μπορούν να στολίσουν έστω κι ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εμείς δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό.»

«Επικοινωνούμε και με την κυβέρνηση και ζητάμε λύση τώρα, διαφορετικά θα παρθούν άλλα μέτρα. Αν θέλουν οι προϊστάμενοί σας να παραλύσει η ΔΕΗ, θα το κάνουμε».

Πολίτες που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, περίπου είκοσι άτομα και στους οποίους είχε διακοπεί η παροχή κλήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους για να υπάρξει άμεσα επανασύνδεση.

Μετά από μερικές ώρες η ΔΕΗ προχώρησε στην επανασύνδεση του ρεύματος. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM