Έξαλλος ο Μπουτάρης: «Μισθωμένα τρολ επιχειρούν να με πλήξουν με παλαιότερες δηλώσεις»

Έξαλλος ο Μπουτάρης: «Μισθωμένα τρολ επιχειρούν να με πλήξουν με παλαιότερες δηλώσεις» Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Για μισθωμένα τρολ που επιχειρούν να τον πλήξουν και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα αναπαράγοντας παλαιότερες του δηλώσεις σχετικά με τις μαθητικές παρελάσεις, με αφορμή τον τριήμερο εορτασμό της Θεσσαλονίκης, κάνει λόγο ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης με ανάρτηση του στο twitter υπογραμμίζει πως παλαιότερες δηλώσεις που έκανε εμφανίζονται ως σημερινές και μάλιστα αλλοιωμένες, γι αυτό το λόγο έχει απαιτήσει από τους νομικούς του συμβούλους να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Αναλυτικά το tweet του δημάρχου Θεσσαλονίκης αναφέρει τα εξής: «Μισθωμένα τρολ για άλλη μια φορά και με τον ίδιο τρόπο που έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν, επιχειρούν να με πλήξουν και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα εναντίον μου, αναπαράγοντας παλαιότερες δηλώσεις μου σχετικά με τις μαθητικές παρελάσεις. Τις εμφανίζουν ως σημερινές, αλλοιώνοντας το πρωτότυπο κείμενο. Ήδη έχω ζητήσει από τους νομικούς συμβούλους μου να κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει ο νόμος. Όλα έχουν ένα όριο!».

Ο δήμαρχος μέσω της συγκεκριμένης ανάρτησης αναφέρεται σε παλαιότερες δηλώσεις που έγιναν στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ "Πρακτορείο 104,9FΜ" για τις μαθητικές παρελάσεις και συγκεκριμένα στις 18 Οκτωβρίου 2017 και οι οποίες έχουν αλλοιωθεί και αναπαράγονται από ορισμένα σάιτ ως σημερινές.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Γιατί είναι έξαλλος ο κυριος Μπουτάρης; Θυμαμαι πολύ καλά τις δηλώσεις του για τις μαθητικές παρελάσεις. Τον θυμαμαι παρα πολύ καλά στην εξέδρα των επισήμων στην στρατιωτική παρέλαση με ένα καφεδάκι, σαν κακομαθημένος έφηβος που τον κουβάλησε η μάνα του με το ζόρι στο μνημόσυνο. Τον θυμαμαι παρα πολυ καλά να λεει πως χέ.....ε αν ο κεμαλ σκότωσε Ποντίους. Δεκτό. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις απόψεις του, τα δημόσια πρόσωπα έχουν και βήμα για να τις διατυμπανιζουν. Να έχουν όμως τα κότσια αν αναθεώρησαν να το δηλώνουν, αν όχι να συνεχίζουν να τις υποστηρίζουν. Γιατί μια χαρα θυμόμαστε, και για ότι δεν θυμόμαστε υπάρχουν οι μηχανές αναζήτησης.