Σε παμπ στο Λονδίνο ο Τσίπρας για το Γαλλία - Βέλγιο

Σε παμπ στο Λονδίνο ο Τσίπρας για το Γαλλία - Βέλγιο Facebook Twitter
6

Σε παμπ στο Λονδίνο, βρέθηκε χθες το βράδυ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου των Δυτικών Βαλκανίων.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέφτηκε την παμπ με παρέα προκειμένου να παρακολουθήσει τον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ, μεταξύ της Γαλλίας και του Βελγίου.

Ο κ. Τσίπρας ανέβασε μια φωτογραφία, μέσα από την παμπ ενώ παρακολουθούσε το παιχνίδι, στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Είναι σοκαριστικό εώς μικροαστικό θα έλεγα πως εμμένουμε ακόμα σε τέτοια γλωσσικά ζητήματα - αν είναι σε πάμπ δεν πάει να μιλάει και Σουαχίλι; εδώ το 80 τα εκατο των νεοφερμενων ελληνων μιλανε/με με πολυ δυνατή προφορά- όπως και το μισό UK άλλωστε. Αυτή είναι η ομορφιά του. Ξυπνάω και μεσα σε μισή ώρα περπάτημα για την δουλειά, ακουώ αγγλικά με γκανεζικη, ισπανική, ιταλική, γερμανική γαλλική κτλπ προφορά. Τουλάχιστον οι άγγλοι ως προς την διαφορετικότητα και την πολιτισμικότητα το σέβονται περισσότερο απο κάποιον/α που σπεύδει να υιοθετήσει downton abbey προφορά. - disclaimer - ο τσυριζα - ουτε να μου την δει την ψήφο.
το θεμα δεν ειναι αν μιλαει ή οχι, αλλα οτι ενω δεν τα μιλαει εχει το θρασος δήθεν να τα μιλαει σε επισημες εκδηλωσεις - εκθετοντας και τον εαυτο του και αυτον που υποτιθεται οτι αντιπροσωπευει (την χωρα). Υπαρχουν και διερμηνεις. Στα τετοια του η χωρα βεβαια ο τΣυριζα ειναι απλα μια νομεκλατουρα που εχει το ελληνικο κρατος και πολιτες για να αποζυμα, οπως ολες οι νομεκλατουρες. Οντως ταξικο ζητημα.