ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Σε παμπ στο Λονδίνο ο Τσίπρας για το Γαλλία - Βέλγιο

Σε παμπ στο Λονδίνο ο Τσίπρας για το Γαλλία - Βέλγιο Facebook Twitter
6

Σε παμπ στο Λονδίνο, βρέθηκε χθες το βράδυ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου των Δυτικών Βαλκανίων.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός επισκέφτηκε την παμπ με παρέα προκειμένου να παρακολουθήσει τον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ, μεταξύ της Γαλλίας και του Βελγίου.

Ο κ. Τσίπρας ανέβασε μια φωτογραφία, μέσα από την παμπ ενώ παρακολουθούσε το παιχνίδι, στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πολιτική
6

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Είναι σοκαριστικό εώς μικροαστικό θα έλεγα πως εμμένουμε ακόμα σε τέτοια γλωσσικά ζητήματα - αν είναι σε πάμπ δεν πάει να μιλάει και Σουαχίλι; εδώ το 80 τα εκατο των νεοφερμενων ελληνων μιλανε/με με πολυ δυνατή προφορά- όπως και το μισό UK άλλωστε. Αυτή είναι η ομορφιά του. Ξυπνάω και μεσα σε μισή ώρα περπάτημα για την δουλειά, ακουώ αγγλικά με γκανεζικη, ισπανική, ιταλική, γερμανική γαλλική κτλπ προφορά. Τουλάχιστον οι άγγλοι ως προς την διαφορετικότητα και την πολιτισμικότητα το σέβονται περισσότερο απο κάποιον/α που σπεύδει να υιοθετήσει downton abbey προφορά. - disclaimer - ο τσυριζα - ουτε να μου την δει την ψήφο.
το θεμα δεν ειναι αν μιλαει ή οχι, αλλα οτι ενω δεν τα μιλαει εχει το θρασος δήθεν να τα μιλαει σε επισημες εκδηλωσεις - εκθετοντας και τον εαυτο του και αυτον που υποτιθεται οτι αντιπροσωπευει (την χωρα). Υπαρχουν και διερμηνεις. Στα τετοια του η χωρα βεβαια ο τΣυριζα ειναι απλα μια νομεκλατουρα που εχει το ελληνικο κρατος και πολιτες για να αποζυμα, οπως ολες οι νομεκλατουρες. Οντως ταξικο ζητημα.