Οι New York Times ψάχνουν τρόπους να καταπολεμήσουν το Ad Block

Οι New York Times ψάχνουν τρόπους να καταπολεμήσουν το Ad Block Facebook Twitter
0

Ο εκδοτικός κολοσσός, New York Times, αναζητά τρόπους να καταπολεμήσει το λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων που απειλεί να βλάψει τα διαφημιστικά έσοδά του.

«Είμαστε αντίθετοι στη φραγή διαφημίσεων» δήλωσε την Πέμπτη ο διευθύνων σύμβουλος της New York Times Co. Mark Thompson κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για τα κερδοφόρα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου της εταιρείας. «Η δημιουργία του περιεχομένου ποιοτικών ειδήσεων είναι ακριβή και η ψηφιακή διαφήμιση είναι ένας σημαντικός τρόπος με τον οποίο μπορούμε να αναπτύξουμε και άλλες δραστηριότητες υψηλής ποιότητας στις υπηρεσίες της ενημέρωσης».

 

Οι New York Times, όπως ανέφερε, είναι λιγότερο ευάλωτοι σε σχέση με άλλα Μέσα, καθώς έχουν έσοδα και από τις ψηφιακές συνδρομές. Ωστόσο η εταιρεία διερευνά μια «σειρά από επιλογές» μεταξύ των οποίων και τεχνικές λύσεις, «σε περίπτωση που η απειλή μεγαλώσει», πρόσθεσε.

Η επικεφαλής του Οικονομικού τμήματος, Meredith Kopit Levien, δήλωσε ότι η φραγή διαφημίσεων είναι μια «κατάσταση που παρακολουθούμε πολύ στενά» και είπε ότι οι NYT βρίσκονται στο μέσο όρο όσον αφορά τη φραγή των διαφημίσεων.

Η ανησυχία των εκδοτών και των διαφημιστών, σχετικά με τον αποκλεισμό των διαφημίσεων, έχει αυξηθεί σημαντικά και αυτό, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κίνηση της Apple να επιτρέψει τέτοιου είδους λογισμικό στις φορητές συσκευές της.

Ορισμένα στελέχη στη βιομηχανία τονίζουν ότι αυτό που φταίει και αυξάνεται η φραγή, είναι η κακή ποιότητα των online διαφημίσεων, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι οι καταναλωτές είναι απογοητευμένοι επειδή οι online διαφημίσεις επιβραδύνουν το χρόνο φόρτωσης των σελίδων.

Τα έσοδα του τρίτου τριμήνου αυξήθηκαν οριακά στα 367,4 εκατ. δολάρια, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών που ανέμεναν κατά μέσο όρο να διαμορφωθούν στα 364,7 εκατ. δολάρια.

Η εταιρία είπε αυτόν τον μήνα ότι σκοπεύει να διπλασιάσει τα ετήσια ψηφιακά έσοδά της στα 800 εκατ. δολαρίων έως το 2020, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές της στο να προσελκύσει περισσότερους αναγνώστες μέσω εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα.

Οι εκδοτικές εταιρίες εφημερίδων και περιοδικών προσπαθούν να περιορίσουν τις ζημιές στα έσοδα από την έντυπη διαφήμιση, που είναι το αποτέλεσμα της αυξανόμενης προτίμησης των διαφημιστών για ψηφιακές πλατφόρμες καθώς οι αναγνώστες στρέφονται σε smartphones και tablets.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM