Αυλαία για ένα αριστούργημα: Ανέβηκε το τρέιλερ για τον τελευταίο κύκλο του Bojack Horseman

Αυλαία για ένα αριστούργημα: Ανέβηκε το τρέιλερ για τον τελευταίο κύκλο του Bojack Horseman Facebook Twitter
0

Η αριστουργηματική σειρά ιδιοφυούς χιούμορ και υπαρξιακών αναζητήσεων που φέρει το όνομα του «αλογόμορφου» πρωταγωνιστή της Bojack Horseman θα ολοκληρωθεί στο Netflix με 16 επεισόδια που θα προβληθούν σε δύο μέρη – το πρώτο ξεκινά σε ένα μήνα και το δεύτερο στις αρχές του 2020.

Το "Bojack Hoseman" φτάνει στο τέλος του, αλλά όπως και άλλες επιφανείς σειρές με πρωταγωνιστές προβληματικούς αντιήρωες (σαν τους "Sopranos" και το "Mad Men") επεκτείνει τον τελευταίο κύκλο του σε δύο μέρη.

Όπως ανήγγειλε το Netflix, η πολυβραβευμένη και πολυαγαπημένη δραματική κομεντί του Raphael Bob-Waksberg, θα αποχαιρετήσει με 16 επεισόδια που θα προβληθούν σε δύο μέρη. Τα πρώτα οκτώ επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα από τις 25 Οκτωβρίου και τα υπόλοιπα από τις 31 Ιανουαρίου του προσεχούς έτους.

Ο έκτος κύκλος ξεκινά με τον ήρωά μας να βρίσκεται ακόμα σε κέντρο αποκατάστασης και στο τρέιλερ ακούγεται ως αφηγητής ενώ διαβάζει ένα γράμμα στο οποίο μοιάζει να έχει κάνει άλματα από τη στιγμή που παραδέχτηκε ότι χρειάζεται βοήθεια. Περιμένουμε να δούμε τι ευφάνταστους τρόπους θα βρει για να σαμποτάρει και πάλι τον εαυτό του και τις καλές προθέσεις του.

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM