Ο «Σέλντον» απαντά σε μερικά τρελά σενάρια για το Big Bang Theory

Ο «Σέλντον» απαντά σε μερικά τρελά σενάρια για το Big Bang Theory Facebook Twitter
2

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του κοινού, Big Bang Theory, βρίσκεται στην 10η σεζόν και όπως όλα δείχνουν οι περιπέτειες των πρωταγωνιστών της θα συνεχίσουν να μας απασχολούν για πολλές σεζόν ακόμη. 

Καμία τηλεοπτική σειρά όμως δεν θεωρείται απολύτως επιτυχημένη αν δεν έχει και κάμποσους «αστικούς μύθους» να την συνοδεύουν, με τους τηλεθεατές να κάνουν διάφορες εικασίες για τους χαρακτήρες και την πλοκή σε έναν ατελείωτο διαδικτυακό διάλογο στα social media.

Πολλές φορές οι θαυμαστές μια σειράς σκαρφίζονται μερικές πολύ ενδιαφέρουσες κι ενίοτε ακραίες θεωρίες. Σε αυτά ακριβώς τα ερωτήματα αποφάσισε να απαντήσει ο Τζιμ Πάρσονς, που ενσαρκώνει τη σειρά τον ευφυέστατο αλλά ιδιόρρυθμο Σέλντον Κούπερ- όλες τους από το Reddit.

Ο γνωστός ηθοποιός, που εμφανίστηκε στο Late Late Show, σχολίασε μία προς μία θεωρίες όπως το ότι ο Σέλντον είναι ο Σποκ από το Σταρ Τρεκ μεταμφιεσμένος ή ο Μπάρνεϊ από «How I Met Your Mother» σε κάποια άλλη διάσταση και το ότι η Μπερναντέτ είναι ένα cyborg που δημιούργησε ο Χάουαρντ.

Και σύμφωνα με όσα λέει, κάποιες θεωρίες δεν είναι τελικά όσο παράδοξες ακούγονται. Δείτε το βίντεο:  

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM
«Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

TV & Media / «Σκηνοθετικά πρόχειρη, δραματουργικά παιδαριώδης, ρητορικά καφενειακή»: Μια κριτική για τον «Καποδίστρια» που λογοκρίθηκε - Μικροπράγματα

«Δεδομένου ότι πρόκειται για ταινία του Σμαραγδή, η ελληνική ανωτερότητα δε θα μπορούσε να μην τονίζεται με κάθε δυνατή -και καταγέλαστη- αφορμή»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Αναπόφευκτα έρχεται η σύγκριση με το "Friends", μια που παίζουν back to back στο Star εδώ και τόσα χρόνια.Σόρυ αν στενοχωρώ τους fans (αν υπάρχουν;) αλλά αν το Friends παίρνει 10, το Big Bang είναι στο 3.Το μεγάλο πλην είναι ότι οι βασικοί πρωταγωνιστές του Big Bang είναι αχώνευτοι. Πολύ δύσκολο για την ευρεία μάζα να ταυτιστεί μαζί τους.Πόσοι έλληνες είχαν σπουδές επιπέδου MIT, Harvard άντε και Princeton;Πώς να ταυτιστείς με έναν ανέραστο geek, όταν μόνο ο Σπαλιάρας έχει χτυπήσει 4000+;Πόσοι Έλληνες είναι αστροναύτες;Δεν θέλει μόνο υποτιτλισμό στα λόγια. Θέλει και μετάφραση στο χιούμορ. Χειρότερο και από το Seinfield.Επίσης κανείς δεν μου είναι συμπαθητικός στην εμφάνιση, άντε εκτός της Cuoco στον πρώτο και δεύτερο κύκλο.