Το γυμναστήριο Hanson Fitness στη Νέα Υόρκη προσφέρει στους πελάτες του προγράμματα άσκησης όπου θα είναι γυμνοί, καθώς όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι η άθληση χωρίς ρούχα έχει πάρα πολλά οφέλη. 

 

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά γυμναστήρια στο Σόχο που διαθέτει υψηλού προφίλ πελατολόγιο, αφού φημολογείται πως μέλη είναι και αρκετοί διάσημοι, ανάμεσά τους οι Rihanna, Τζούλια Ρόμπερτς και Τομ Κρουζ. 

 

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στη σελίδα του γυμναστηρίου στο Facebook, τα συγκεκριμένα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν μια άσκηση για όλο το σώμα και περιλαμβάνουν μια σειρά ασκήσεων με βάρη για γλουτούς, πόδια αλλά και τον κορμό. 

 

Τα μαθήματα ξεκινούν την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.

 

 

Οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου υποστηρίζουν πως η γυμνή άσκηση έχει πολλά οφέλη για την υγεία, καθώς «επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και απελευθερώνει ενδορφίνες λόγω της βιταμίνης D από το ηλιακό φως», ενώ ταυτόχρονα μπορεί κανείς να βλέπει άμεσα πόσο σωστά κάνει τις ασκήσεις.  

 

Ο ιδρυτής Harry Hanson εξηγεί πως τα μαθήματα φιλοδοξούν να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση για το σώμα και να κάνουν τους συμμετέχοντες να νιώθουν άνετα και όμορφα όταν είναι γυμνοί. 

 

«Η γενικότερη φιλοσοφία μας διασφαλίζει πως τα μέλη μας θα αποκτήσουν το τέλειο σώμα και τα προγράμματα χωρίς ρούχα δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτό. Εκτός από τα οφέλη στην υγεία, θα μπορέσουν με αυτόν τον τρόπο να κάνουν και λίγη πλάκα στην διάρκεια της διαδικασίας», λέει ο ίδιος. 

 

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ωστόσο πως όποιος δεν θέλει να εκθέσει ολόγυμνο το σώμα του, μπορεί να φορέσει εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος.