Τροχαίο δυστύχημα στο Κιλκίς- Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες μετά από καραμπόλα

Τροχαίο δυστύχημα στο Κιλκίς- Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες μετά από καραμπόλα Facebook Twitter
Φωτ.: thestival.gr
0

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Δοϊράνης, στο ύψος του Δροσάτου στο Κιλκίς. Δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του και πέντε να τραυματιστούν.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού στο σημείο του τροχαίο δυστυχήματος επιχείρησαν 8 πυροσβέστες με δύο οχήματα. Λίγο πριν τις 18.00 χτες τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά. Στο πρώτο όχημα επέβαιναν πέντε άτομα και στο δεύτερο ένας.

Ο δρόμος για λίγη ώρα παρέμεινε κλειστός προκειμένου να επιχειρήσουν πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ για τον απεγκλωβισμό των ατόμων που επέβαιναν στα δύο οχήματα.

Τροχαίο δυστύχημα στο Κιλκίς- Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες μετά από καραμπόλα Facebook Twitter
Φωτ.: thestival.gr
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM