Θεσσαλονίκη: Εξωσχολικοί εισέβαλαν σε τάξη και επιτέθηκαν σε καθηγήτρια

Θεσσαλονίκη: Εισβολή εξωσχολικών σε τάξη και επίθεση σε καθηγήτρια του 2ου ΕΠΑΛ Ευόσμου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Αναστάτωση προκάλεσαν την Πέμπτη στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη δύο εξωσχολικοί οι οποίοι εισέβαλαν σε τάξη εν ώρα μαθήματος και επιτέθηκαν σε καθηγήτρια.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε η καθηγήτρια, δύο άτομα μπήκαν στην τάξη που έκανε μάθημα χθες το πρωί στο 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου, της επιτέθηκαν λεκτικά και προκάλεσαν αναστάτωση. Μάλιστα, όταν η ίδια προσπάθησε να τους απομακρύνει ο ένας εκ των δύο κλώτσησε την πόρτα της αίθουσας με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην κοιλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr οι δράστες στη συνέχεια έφυγαν. 

Η 62χρονη εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο για τις πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων στο ΑΤ Ευόσμου, το οποίο διερευνά το περιστατικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία τους. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM