Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών η ερώτηση της μητέρας σε νοσηλεύτρια

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών η ερώτηση της μητέρας σε νοσηλεύτρια Facebook Twitter
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών μίας οικογένειας στην Πάτρα, μέσα σε τρία χρόνια.

Οι επόμενες ημέρες κρίνονται είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς αναμένεται να καταθέσει για την υπόθεση νοσηλεύτρια της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου του Ρίου, όπως μεταδίδει το Mega. 

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η νοσηλεύτρια αναμένεται να απαντήσει στις Αρχές στο ερώτημα, αν τελικά η μητέρα των τριών παιδιών την είχε ρωτήσει για κάμερες μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Σημειώνεται πως η μητέρα των παιδιών, αφού έφτασε με τη Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο του Ρίου, φέρεται να ρώτησε αν το δωμάτιο που θα νοσηλευόταν η κόρη της είχε κάμερα ασφαλείας, ένα ερώτημα το οποίο μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

Νέα ερωτήματα για το θάνατο της Μαλένας

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει να ερευνούν και το θάνατο της Μαλένας. Αναλύοντας τα δεδομένα εκείνης της περιόδου αλλά και από τις συνεντεύξεις των γονέων σε τηλεοπτικούς σταθμούς, συγκεκριμένα τη δήλωση της μητέρας ότι η μικρή είχε ζητήσει να φύγει ο πατέρας της από το νοσοκομείο έχοντας ίσως την αίσθηση του επικείμενου θανάτου της, οι αστυνομικοί στέκονται στο γεγονός πως ένα τρίχρονο παιδί δεν μπορεί να έχει τέτοια αίσθηση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ