Τέμπη: Γνήσια τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, λέει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών

Τέμπη: Γνήσια τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, λέει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Facebook Twitter
Screenshot των βίντεο που παρέδωσε ο Βασίλης Καπερνάρος στον Ανακριτή
0

Γνήσια είναι τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, λέει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τα αρχεία που παραδόθηκαν στον Ανακριτή της υπόθεσης Τεμπών, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που επικαλείται η εφημερίδα «Καθημερινή», τα αντίγραφα των τριών βίντεο που παραδόθηκαν από την εταιρεία INTERSTAR στις 5 Φεβρουαρίου 2025, είναι γνήσια και φέρεται τελικά να απεικονίζουν την εμπορική αμαξοστοιχία, λίγα λεπτά πριν συγκρουστεί με την επιβατική, προκαλώντας τον θάνατο 57 ανθρώπων.

Στις 5 Φεβρουαρίου 2025, σχεδόν δύο χρόνια μετά το δυστύχημα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Interstar Βασίλειος Καπερνάρος παρέδωσε στον ανακριτή της υπόθεσης των Τεμπών τρία αρχεία, υποστηρίζοντας ότι εικονίζουν την εμπορική αμαξοστοιχία. Ακολούθως, κατόπιν εντολής του ανακριτή, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στα γραφεία της εταιρείας σεκιούριτι στην Αττική και στον Πλαταμώνα. Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν υπολογιστές που εξετάστηκαν από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τον έλεγχο γνησιότητας των τριών βίντεο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM