Συνελήφθη 50χρονος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Είχε καταπιεί 87 αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης

Συνελήφθη 50χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» - Είχε καταπιεί 87 αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης Facebook Twitter
Ελληνική Αστυνομία
0

Ένας 50χρονος άνδρας συνελήφθη, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με την κατηγορία της εισαγωγής ποσότητας κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

 

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, από χώρες της Αφρικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος έφτασε αεροπορικώς, προερχόμενος από τη Γουινέα, μέσω Γαλλίας.

 

Ο 50χρονος μετέφερε, με τη μέθοδο της κατάποσης, ποσότητα κοκαΐνης σε 87 αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 1.080 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

 

Επίσης κατασχέθηκαν και 2 κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM