Συνελήφθη 23χρονη στο Ελ. Βενιζέλος με 1,5 κιλό κοκαΐνης

Συνελήφθη 23χρονη στο Ελ. Βενιζέλος με 1,5 κιλό κοκαΐνης Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
0
Συνελήφθη 23χρονη, υπήκοος Βενεζουέλας, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενη για εισαγωγή κοκαΐνης.
Η νεαρή γυναίκα, η οποία έφτασε αεροπορικώς στην Ελλάδα,προερχόμενη από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, μέσω Ντουμπάι, μετέφερε στην αποσκευή της δύο συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης,συνολικού βάρους 1 κιλού και 534 γραμμαρίων,επιμελώς κρυμμένες στο βαλιτσάκι των καλλυντικών της.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, ειδικότερα κοκαΐνης, από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς τη Δυτική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Η 23χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Διαδοχικές διαταραχές και ψυχρές μάζες - Νέο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης από την Παρασκευή

Ελλάδα / Καιρός: Διαδοχικές διαταραχές και ψυχρές μάζες - Νέο επεισόδιο αφρικανικής σκόνης από την Παρασκευή

Θοδωρής Κολυδάς, Γιώργος Τσατραφύλλιας και Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνουν λόγο για έντονη αστάθεια τις επόμενες ημέρες - Χάρτες με την πορεία των φαινομένων
LIFO NEWSROOM