Συνέλαβαν 24χρονη με κοκαΐνη στο Ελ. Βενιζέλος - Την είχε καταπιεί

Συνέλαβαν 24χρονη με κοκαΐνη στο Ελ. Βενιζέλος - Την είχε καταπιεί Facebook Twitter
0

Μία 24χρονη συνελήφθη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενη για εισαγωγή κοκαΐνης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών, εντόπισαν και συνέλαβαν την 24χρονη από Περού, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στην Ελλάδα από το Σάο Πάολο, μέσω Ζυρίχης.

Η 24χρονη μετέφερε, με τη μέθοδο της κατάποσης, 42 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης σε υγρή μορφή, συνολικού βάρους 1.240 γραμμαρίων, που κατασχέθηκε.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, καθώς και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM