Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Ακούστε μας επιτέλους, τέτοιοι εγκληματίες βγαίνουν και κάνουν τα ίδια και χειρότερα

Πατέρας Τοπαλούδη: Να θεσπιστεί και η «οικογενειοκτονία», μας δολοφόνησαν όλους Facebook Twitter
0

Με την εισαγγελέα να ζητά την ενοχή των δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη, χωρίς την αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού, οι γονείς της φοιτήτριας ζητούν τώρα «τα ισόβια να είναι ισόβια». 

Σχολιάζοντας, σήμερα, την εισήγηση της εισαγγελέως Καπαγιάννη που σημείωνε πως όλες οι εγκληματικές ενέργειες είχαν τελεσθεί από κοινού, ο πατέρας του θύματος, Γιάννης Τοπαλούδης, δήλωσε στην ΕΡΤ: «χθες στην αίθουσα ήταν η εισαγγελέας, η κα Καπαγιάνη, που μιλούσε και εκ μέρους της Ελένης μας. Όπως και πρωτοδίκως, η εισαγγελέας τότε, η κα Δόγκα, μιλούσε με τη φωνή της Ελένης. Ήταν η ίδια η Ελένη μας. Εγώ που ήμουν μέσα, η μητέρα δεν μπορούσε να μπει μέσα γιατί ήταν σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση (...) όσο μπορούσα κι εγώ να αντέξω έβλεπε την οπτασία της Ελένης να είναι εκεί ψηλά στην έδρα». 

Αναφορικά με τις προτεινόμενες ποινές, ο κ. Τοπαλούδης εστίασε στο γεγονός ότι ενώ το ανώτατο εκτιτέο χρονικό διάστημα είναι στα 25 χρόνια, ένας δολοφόνος πως μπορεί να ενταχθεί ξανά στην κοινωνία πολύ νωρίτερα.

Ο ίδιος, πρότεινε πως τα ισόβια θα έπρεπε να γίνουν ισόβια, σχολιάζοντας πως οι δράστες μπορούν σε λίγα χρόνια να είναι έξω και να κάνουν «τα ίδια και χειρότερα» εγκλήματα. 

Σχολιάζοντας πως δεν έχει ακόμα θεσπιστεί ο όρος της γυναικοκτονίας, αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά γιατί να μην θεσπιστεί και ο όρος «οικογενειοκτονία», αφού τέτοια εγκλήματα «δολοφονούν» ολόκληρη την οικογένεια. 

«Ακούστε επιτέλους τους γονείς της Ελένης. Ακούστε μας. Για αυτό και ζητάμε άμεσα συνάντηση, όλες αυτές οι χαροκαμένες μάνες ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Αυτό είχαμε τονίσει και στην πρόεδρο της Ελληνική Δημοκρατίας που είχε έρθει λίγες ημέρες ακριβώς μετά την αποτρόπαια δολοφονία της Καρολάιν (....) Αποφασίστε άμεσα για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ψυχές.»

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ