Νέες τιμές στα διόδια της εθνικής οδού Πατρών - Αθηνών

Νέες τιμές στα διόδια της εθνικής οδού Πατρών - Αθηνών Facebook Twitter
2

Τις τιμές των διοδίων που θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη, ανακοίνωσε η «Μορέας Α.Ε.».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, προκύπτουν μειώσεις τιμών της τάξης των 5 λεπτών στον μετωπικό σταθμό Σπαθοβουνίου για τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, στον μετωπικό σταθμό Νεστάνης για φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και στους μετωπικούς σταθμούς Καλαμάτας και Πέτρινας για φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος 2,20μ. Οι υπόλοιπες τιμές παραμένουν ίδιες με αυτές του 2019.

Αναλυτικά, οι τιμές όλων των διοδίων ανά σταθμό διοδίων και ανά κατηγορία οχήματος είναι ως εξής:

Στον μετωπικό σταθμό Σπαθοβουνίου:

- Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,70 ευρώ.

- Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 2,50 ευρώ.

- Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ. 6,35 ευρώ.

- Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος 2,20μ., 8,90 ευρώ.

Στον μετωπικό σταθμό Νεστάνης:

- Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,60 ευρώ.

- Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 2,40 ευρώ.

- Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 6 ευρώ.

- Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 8,45 ευρώ.

Στον μετωπικό σταθμό Γέφυρας Μάναρη:

- Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,30 ευρώ.

- Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 1,95 ευρώ.

- Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 4,90 ευρώ.

- Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 6,85 ευρώ.

Στον μετωπικό σταθμό Βελιγοστής:

- Δίκυκλα και τρίκυκλα 0,80 ευρώ.

- Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 1,25 ευρώ.

- Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 3,15 ευρώ.

- Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 4,45 ευρώ.

Στον μετωπικό σταθμό Καλαμάτας:

- Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,30 ευρώ.

- Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 1,90 ευρώ.

- Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 4,80 ευρώ.

- Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 6,70 ευρώ.

Στον μετωπικό σταθμό Πετρίνας:

- Δίκυκλα και τρίκυκλα 2 ευρώ.

- Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 2,90 ευρώ.

- Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 7,35 ευρώ.

- Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 10,25 ευρώ.

Στον πλευρικό σταθμό Παραδεισίων:

- Δίκυκλα και τρίκυκλα 0,50 ευρώ.

- Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 0,75 ευρώ.

- Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 1,90 ευρώ.

- Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 2,70 ευρώ.

Στον πλευρικό σταθμό Αρφαρών:

- Δίκυκλα και τρίκυκλα 0,50 ευρώ.

- Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 0,75 ευρώ.

- Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 1,90 ευρώ.

- Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ 2,65 ευρώ.

Στον πλευρικό σταθμό Θουρίας:

- Δίκυκλα και τρίκυκλα 0,30 ευρώ.

- Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα 0,45 ευρώ.

- Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ., 1,20 ευρώ.

- Φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ., 1,70 ευρώ.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Συγνώμη για να καταλάβω....ο ΣΥΡΙΖΑ που καλούσε τον κόσμο να μην πληρώνει τα διόδια, τα οποία θα καταργούσε ΑΥΞΗΣΕ τις τιμές και οι φασίστες την ΝΔ τα μείωσαν;Μπράβο Αλέξη, καλά τα κατάφερες.