Καπραβέλος: Ασθενής πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε - Τον βρήκαμε ημιθανή στα παγκάκια

Καπραβέλος: Ασθενής πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε - Τον βρήκαμε ημιθανή στα παγκάκια Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Για «ηθικούς αυτουργούς σε αυτό που ζούμε σήμερα» έκανε λόγο ο διευθυντής στη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος αναφερόμενος στη διάδοση παραπληροφόρησης όσον αφορά την πανδημία του κορωνοϊού.

«Πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι ο κορωνοϊός μεν είναι ο φυσικός αυτουργός αυτής της κατάστασης αλλά υπάρχουν δε και πολλοί ηθικοί αυτουργοί. Υπάρχουν κάποιοι από πίσω που παραπλανούν, που πιέζουν, που ξεγελούν και οι άνθρωποι μέσα στην αφέλειά τους ζητούν τη βοήθεια μη γιατρών, και δέχονται κάποιοι που δεν είναι γιατροί να κατευθύνουν τις ζωές ανθρώπων. Εδώ υπάρχει πραγματικά παραβατικότητα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

Μάλιστα, όπως σημείωσε, «προχτές ασθενής πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε από το τμήμα, τον βρήκαμε στα παγκάκια ημιθανή και τον επιστρέψαμε πίσω [...] Τα πέταξε προφανώς μετά από κάποιες συμβουλές του τύπου "πετάξτε τα σωληνάκια και φύγετε, οι γιατροί θα σας κάνουν κακό"».

Σύμφωνα με τον κ. Καπραβέλο ο εν λόγω ασθενής νοσηλευόταν σε απλό τμήμα με παροχή οξυγόνου. «Το έσκασε από την κλινική και τον βρήκαμε σε παγκάκια στο Παπανικολάου να δυσπνοεί, ευτυχώς σώθηκε». 

«Έρχονται ασθενείς καθυστερημένα, έρχονται ασθενείς που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του κορωνοϊού αλλά πάει πολύ να θεωρούν τους γιατρούς ότι είναι δολοφόνοι, αυτά γράφονται» είπε. 

Παράλληλα, όσον αφορά την κατάσταση στο νοσοκομείο του, ο κ. Καπραβέλος σημείωσε ότι «η πίεση είναι πολύ μεγάλη» και πως «δεν υπάρχουν άλλες δυνατότητες». «Έχουμε 36 κλίνες εντατικής για Covid-19, που είναι όλες καλυμμένες» τόνισε. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ