Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της Βαλεντίν - Τι είπε στην απολογία του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της Βαλεντίν - Τι είπε στην απολογία του Facebook Twitter
Τι ανέφερε στην απολογία του ο πατέρας της Βαλεντίν που αφέθηκε ελεύθερος - EUROKINISSI
0

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε, μετά την απολογία του στον 12ο τακτικό ανακριτή, ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, που δηλώθηκε εξαφανισμένη στις 21 Δεκεμβρίου.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου αλλοδαπού από τη χώρα από κοινού καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης κατοχής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, της πλαστογραφίας και της ψευδούς καταγγελίας στις Αρχές.

Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν ότι ο νεαρός πατέρας της Βαλεντίν πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και υποχρέωσης εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα.

Τι ανέφερε στην απολογία του 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του, κατηγορούμενος επέμεινε στο ότι δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί του εδώ και στην προσπάθεια να του προσφέρει μία καλύτερη ζωή στη Γαλλία, εκεί όπου ζει η μητέρα του, σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του.

«Δεν μπορούσα να τη μεγαλώσω μόνος μου εδώ, ήθελα να έχει μια καλύτερη ζωή και να μορφωθεί», φέρεται να είπε στον ανακριτή ο πατέρας της 7χρονης ο οποίος δηλώνει μετανιωμένος. Έδωσε επίσης στον ανακριτή την ακριβή διεύθυνση που διαμένει η μητέρα της Βαλεντίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Γαλλικές αρχές έχουν ήδη γνωστοποιήσει ότι η μητέρα ζει στο Σεν Ετιέν από το 2015, ενώ εκτιμούν πως δεν προκύπτει λόγος το παιδί να φύγει από κοντά της και να φιλοξενηθεί σε κάποιο ίδρυμα της Πρόνοιας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

Ελλάδα / Άρειος Πάγος για Τέμπη: Δεν υπάρχει σαφές αίτημα εκταφής για ταυτοποίηση σορών θυμάτων

O Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έδωσε διευκρινίσεις αναφορικά με την εξώδικη δήλωση που επιδόθηκε τη 16η Σεπτεμβρίου από τους γονείς θυμάτων των Τεμπών
LIFO NEWSROOM
Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Ελλάδα / Τέμπη: 82 συγγενείς ζητούν από τον Άρειο Πάγο να ανοίξει ξανά ο φάκελος – Στους τρεις οι απεργοί πείνας

Η κινητοποίηση των συγγενών εντείνεται, καθώς δίπλα στον Πάνο Ρούτσι, που βρίσκεται στην όγδοη ημέρα απεργίας πείνας και δίψας, προστέθηκαν ακόμη δύο άτομα
LIFO NEWSROOM
Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής ΡΕΞ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: «Ο εμποδιστής Ρεξ πιθανόν να φέρει την πρώτη αξιόλογη κακοκαιρία για το φθινόπωρο»

Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει λόγο για μία ιδιαίτερα ασταθή τροπόσφαιρα, που μπορεί να παράξει ιδιαίτερα επικίνδυνο καιρό - Οι πρώτες ενδείξεις θέλουν να δεχόμαστε αυτή την επίδραση προς την Κυριακή
LIFO NEWSROOM