Αποκάλυψη: Παραλίγο και δεύτερη τραγωδία με σφαίρα που πέρασε ξυστά από γυναίκα την ώρα που σκοτώθηκε ο 11χρονος

Αποκάλυψη: Παραλίγο και δεύτερη τραγωδία με σφαίρα που πέρασε ξυστά από γυναίκα την ώρα που σκοτώθηκε ο 11χρονος Facebook Twitter
2

Ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη την ώρα που έπεφτε νεκρός ο 11χρονος από αδέσποτη σφαίρα και που παραλίγο να κατέληγε σε άλλη μια τραγωδία αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί.

Όπως μετέδωσε ο ΑNT1, τη χρονική στιγμή που έχανε τη ζωή του ο άτυχος μαθητής, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά, μια γυναίκα που βρισκόταν στο μπαλκόνι της είδε μια βολίδα να καρφώνεται δίπλα της.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που έκανε την αποκάλυψη, η σφαίρα χτύπησε πρώτα στην τέντα του σπιτιού και πιθανώς σε κάποιο μεταλλικό μέρος και εξοστρακίστηκε  περνώντας ξυστά από τη γυναίκα.

Η κατάσταση στο Μενίδι είναι πολύ φορτισμένη μετά το θάνατο του 11χρονου Μάριου την ώρα που βρισκόταν σε σχολική γιορτή στο προαύλιο του σχολείου του. Χθες έγινε πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων ενώ μολότοφ ρίχτηκαν σε ένα σπίτι όπου διαμένουν ρομά και σε μια αποθήκη.  Ανάλογη επίθεση έγινε και το βράδυ.

Οι κάτοικοι βρίσκονται στα όρια τους, ενώ σήμερα αναμένεται νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18:00 στην πλατεία Καράβου στις Αχαρνές. Την ίδια ώρα φορείς καλούν σε συγκέντρωση στα Άνω Λιόσια μπροστά από το δημαρχείο.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ελλάδα / Άρτα: Τα όργανα του 14χρονου Σπύρου και του 12χρονου Νίσι δίνουν δεύτερη ευκαιρία σε άλλα παιδιά

Ήπαρ, νεφροί, κερατοειδείς, η μία καρδιά και οι πνεύμονες των δύο παιδιών από την Άρτα δίνουν ελπίδα σε παιδιά και ασθενείς που περίμεναν χρόνια στη λίστα μεταμοσχεύσεων
LIFO NEWSROOM
Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Ελλάδα / Αγρίνιο: Ξεκίνησαν οι απολογίες για το κύκλωμα παράνομων αναπηρικών επιδομάτων - Το χρονικό

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι λειτουργούσαν υποστηρικτικά στον πυρήνα της οργάνωσης, αξιοποιώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα στον χώρο της υγείας
LIFO NEWSROOM
Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο της υπερφόρτωσης - «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο»

Ελλάδα / Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: «Δεν απογειώθηκε με τον σωστό τρόπο» - Τι εξετάζεται

«Aπό τύχη δεν είχαμε κάποιο πολύ σοβαρό αεροπορικό δυστύχημα γιατί είναι και κάποιοι τσιμεντένιοι όγκοι δίπλα στην προβλήτα» δήλωσε εμπειρογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων
LIFO NEWSROOM