Ακινητοποιήθηκε και δεύτερο τρένο- Αυτή τη φορά λόγω φωτιάς

Ακινητοποιήθηκε και δεύτερο τρένο- Αυτή τη φορά λόγω φωτιάς Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ένα ακόμη τρένο της Hellenic Train ακινητοποιήθηκε σήμερα, αυτή τη φορά εξαιτίας πυρκαγιάς. 

Νωρίτερα, αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε μεταξύ Αφιδνών και Αγίου Στεφάνου, καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας έπεσαν δέντρα στις γραμμές. Πριν από λίγο ακινητοποιήθηκε τρένο στον σταθμό Αλισσός, στην Αχαΐα, επειδή εκδηλώθηκε φωτιά κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές. 

Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 12352, που εκτελούσε το δρομολόγιο Άγ. Ανδρέας – Κάτω Αχαΐα. Εξαιτίας του περιστατικού, αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού Πάτρας, ενημέρωσε η Hellenic Train με ανάρτηση στα social media. 

Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια 12352 και 12353 της γραμμής Άγιος Ανδρέας - Κάτω Αχαΐα). 

Ποια δρομολόγια τρένων θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία 

Νωρίτερα, ακινητοποιήθηκε τρένο ανάμεσα στις Αφίδνες και τον Άγιο Στέφανο, λόγω πτώσεις δέντρων στις σιδηροδρομικές γραμμές. 

Πρόκειται για την αμαξοστοιχία IC 51 και εξαιτίας του περιστατικού υπήρξε διακοπή της ηλεκτροδότησης και της κυκλοφορίας. Έπειτα από αυτό, η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών IC51, 1542 και 1543 θα υποκατασταθούν με λεωφορεία. 

Επιπλέον, το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC60 θα πραγματοποιηθεί στο τμήμα Αθήνα - Οινόη με λεωφορείο και στο τμήμα Οινόη - Λειανοκλάδι με τρένο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM