Με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι και την Παρασκευή

Με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι και την Παρασκευή Facebook Twitter
0

Άστατος και σήμερα ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας με ισχυρές καταιγίδες, αλλά  και χαλάζι κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σε Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, κεντρική και ανατολική στερεά. Μάλιστα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα ενώ βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Ενισχυμένοι θα είναι οι άνεμοι στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπεται  αρχικά γενικά αίθριος, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τις πρωινές ώρες τοπικά 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές κυρίως στα ανατολικά, προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν  βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ