Απεργία την Πρωτομαγιά

Άφαντος ο Χριστόδουλος Ξηρός

Άφαντος ο Χριστόδουλος Ξηρός Facebook Twitter
46

 

Άφαντος παραμένει ο Χριστόδουλος Ξηρός ο οποίος είχε λάβει εννεαήμερη άδεια για τις γιορτές αλλά δεν παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Καλλικράτειας Χαλκιδικής, όπως όφειλε.

Ο καταδικασθείς για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού από την 1η Ιανουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του.

46

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
για να μην υπάρχει παρεξήγηση:το σχόλιο {{{κατ΄αρχάς και με το συμπάθειο, αλλά δεν θυμάμαι να σε ρώτησα. Θα συμφωνήσω μαζί σου όμως, γιατί κι εγώ δεν ξέρω τι την βαράει στον κάθε Κορκονέα ή στον κάθε Στουρνάρα ή στον κάθε Σεραφείμ και Άνθιμο}}}δεν απευθυνόταν στον Ανήθικο Αυτουργόαλλά στο σχόλιο {{{Ρε συ ημιθεε που ξερω εγω τι του την σπαει του Ξηρου ωστε να το σκοτωσει? Ποιος το δινει το δικαιωμα να σκοτωσει οτιδηποτε τελως παντων}}}του Συνέλθετε Ωρέ
Ο τυπος σκοτωνε κοσμο χωρις δικη και στοιχεια και καποιοι πανηληθιοι εδω μεσα χαιρονται που ξεφυγε. Η τρομοκρατια , ακομα και οταν ειναι μαρξιστικης εμπνευσης , δεν παυει ναναι τρομοκρατια . Και αντιεπιχειρηματα του κ@λου ,του τυπου " μα τρομοκρατια ειναι αυτη της νεας ταξης και της τροικας" δεν πιανονται
Ακομα και το Μαλλιο μαγκα , θα ηθελα να τον ειχε δικασει και να τον ειχε βαλει ισοβια μεσα το κρατος . Ετσι υποτιθεται οτι γινεται στις κανονικες χωρες ( για τις αλλες λεω , την Ελλαδα αστην ) . Να την χεσω τη δημοκρατια αν αρχισουμε να ζυγιζουμε τις εκτελεσεις των παπαδοπαιδων σε "καλες" και "κακες" . Τη δημοκρατια δεν την υποθαλπτουν μονο οι ναζιστες χρυσαυγιτες αλλα και οι γραφικοι που υπερασπιζονται ενοπλες ομαδες εκτελεστων σαν την 17 Νοεμβρη ως "επαναστατες" .
Η λεξη "μεθοδους" που χρησιμοποιεις ειναι παραπλανητικη . Γιατι δεν το λες οπως ειναι ? "...τώρα αν ο καθένας συμφωνεί η' διαφωνεί με αυτές τις εκτελεσεις εν ψυχρω, γνώμη είναι, δεν μπορούμε να την κρίνουμε. "Οχι μαγκα , οτι παπαρια λεγεται δεν αποτελει και γνωμη αξια σεβασμου.Σε καποιες περιπτωσεις αποτελει απλα σκουπιδι που μονο να το απορριψεις μπορεις . Λυπαμαι που εσυ μαλλον φαινεται να συμφωνεις με αυτές τις "μεθοδους".
Φίλε μου τον Μάλλιο τον περάσανε μια δίκη "παρωδία" μαζί με τους Μπάμπαλη, Καραπαναγιώτη και Κραβαρίτη (αρχιβασανιστές και οι 4 της χούντας) και απλά τους αφήσανε ελεύθερους κάτι που είχε εξοργίσει τότε και τον κόσμο.Plus, το point μου πάνω ήτανε στο θέμα "χωρίς στοιχεία" που ανέφερες, τώρα αν ο καθένας συμφωνεί η' διαφωνεί με αυτές τις μεθόδους, γνώμη είναι, δεν μπορούμε να την κρίνουμε.
Η συντεταγμένη κοινωνία πάντως τα "παιδιά" της τα βγάζει έξω και τους δίνει και σύνταξη στο τέλος.Τον Σακκά δεν τον άφησε ούτε να χαρεί ένα διήμερο στο σπίτι της κοπελιάς του.Ο Ξηρός κρατήθηκε σχεδόν 12 χρόνια σε πτέρυγα απομόνωσης και προσβλήθηκε από αυτοάνοσο.Η τάση του ανθρώπου(ακόμα και του χειρότερου εγκληματία) είναι να αναζητά την ελευθερία.Πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζεται χειρότερα από κατσαρίδα.Τον Μπρέυβικ τον έχουν σε χάι κλας φυλακή.Ας κρατούσαν και τον Ξηρό αντίστοιχα να δούμε αν θα έφευγε με την ίδια ευκολία.Φαρ ουεστ δεν είμαστε,αλλά κάργα δυστοπικοί τείνουμε να γίνουμε.
Πάντως στην ζούγκλα ανήθικε αυτουργέ, πρώτος και περισσότερο τρώει ο δυνατότερος. Στον καπιταλισμό, το ίδιο. Που από αυτήν την άποψη, δεν ξέρω-ακόμα- τί ρόλο παίζουν οι νόμοι, αν είναι αυτός του ότι συντάσσουν την ζούγκλα την ίδια. τουτέστιν την συντηρούν για να μην πω την φτιάχνουν. Οπότε αυτά περί ζούγκλς και πολιτισμού, ας τα αφήσουμε καλύτερα στους φίλους μας τα ζώα να μας πουν.
@ΤΝΚΣστην ζούγκλα πρώτος και περισσότερο τρώει ο δυνατότερος. Στον καπιταλισμό, το ίδιο Πηγή: www.lifo.grΔεκτό για τον καπιταλισμό. Αλλά σε αντίθεση με ποιόν; με τον κομμουνισμό; βλ. Βόρεια Κορέα, Κίνα, και θες και πιο παλιά; Βουλγαρία, Αλβανία, Ρουμανία, κλπ.εκεί δεν υπάρχουν οι δυνατότεροι που καταδυναστεύουν τους πολλούς; Δεν υπερασπίζομαι τον καπιταλισμό. Απλά δεν αντιλαμβάνομαι τη ρητορική του για όλα φταίει ο καπιταλισμός. Προσωπικά την ίδια δυστυχία βλέπω και στον κομμουνισμό.
Μ!@#$ς κάνει. Πού θα πάει; Ίσως λέει δεν έχω να χάσω τίποτα... Βασικά πώς νιώθουν οι αστυνομικοί στο χωριό, που δράση βλέπουν μόνο στις αμερικάνικες ταινίες, όταν σκάει μύτη ένα ιστορικό πλέον πρόσωπο, μέλος της 17Ν; Εγώ θα τσουτσούριαζα.
δεν υπάρχει κράτος! τώρα που είναι ελέυθερος θα σφάξει ράπερς, θα στείλει στον θάνατο φτωχαδάκια που δεν έχουν να πληρώσουν 25ευρα στυα νοσοκομεία, θα υποστηρίξει ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι μιάσματα και θα κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες - κινητή πηγή παρανομίας, αλητείας και δολοφονικών ενστίκτων. Κι η πολιτεία καθεύδει...
Απο την στιγμή που πίσω απο τα μπαζούκας και τα Καλάσνικοφ η 17 Νοέμβρη είχε κάδρα με τον Βελουχιώτη και το Μαρξ πάρα πολλοί συμπολίτες μας έκριναν πως κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και έχουν κάθε δικαίωμα να μας την επιβάλουν.Είναι η ίδια ακριβώς ψυχοπάθεια που διακατέχει τους φανατικούς θρησκόληπτους των μονοθεϊστικών θρησκειών και την δική τους ζέση να κάνουν την κοινωνία όπως ακριβώς την θέλει το "ιερό" τους βιβλίο.
κατ΄αρχάς και με το συμπάθειο, αλλά δεν θυμάμαι να σε ρώτησα. Θα συμφωνήσω μαζί σου όμως, γιατί κι εγώ δεν ξέρω τι την βαράει στον κάθε Κορκονέα ή στον κάθε Στουρνάρα ή στον κάθε Σεραφείμ και Άνθιμο.
και θα βγει τωρα η "κ" και οι αλλες φυλλαδες και θα γραφουν οτι ο λαος ειναι φοβισμενος με την τρομοκρατια της 17ν και τουελα....ενω μεχρι τωρα ηταν τοσο ηρεμος και ασφαλης με την υπαρξη του σαν πρωτη τραπεζικη αποικια εντος ευρωπης....
Αφού τότε στη χώρα μας υπάρχουν χειρότερα πράγματα από κάποιους φυλακισμένους τρομοκράτες τότε να αφήσουμε ελεύθερους κι αυτούς τους κακόμοιρους χρυσαυγίτες, τι λες;
Εννοώ Ανήθικε, οτι το σωφρονιστικό τους σύστημα, στόχο έχει να σωφρονίσει και όχι να εκδικηθεί, Ακόμα και στις ΗΠΑ, μετά απο κάποια χρόνια και δείγματα μεταμέλειας, δίνουν τέτοια άδεια, και ο Ξηρός έχει 10 χρόνια μέσα. Φυσικά εκεί όπως και στις άλλες αναπτυγμένες χώρες, τους παρακολουθούν, και πλέον τους φοράνε ηλεκτρονικό βραχιόλι, για να γνωρίζουν πού βρίσκονται ανα πάσα στιγμή. Εδώ στο καφενειοστάν βρίσκονται ακόμα στην λίθινη εποχή. Αν δεν είναι στημένος αντιπερισπασμός (που πολύ το φοβάμαι, θα φανεί απο το μέγεθος του αράπη) τότε απλώς το σύστημα είναι σαν τα ελληνικά κόμματα, ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
LAMPROS"και πλέον τους φοράνε ηλεκτρονικό βραχιόλι"Τι είναι αυτή η εξωγήινη τεχνολογία; Εδώ μέχρι κοφτερές πέτρες έχουμε. Επίσης, αν φορούσαν τέτοια βραχιόλια στους εξοδούχους, σύσσωμος ο "προοδευτικός" χώρος θα μιλούσε για την κοινωνία του 1984 του Όργουελ. Μέχρι και οι ορθόδοξοι θα ξεσηκωνόταν για το βραχιόλι του Αντίχριστου.
Δεν διαφερεις σε τιποτα απο την χαρα που θα νιωσει ο οποιοσδηποτε χρυσαυγιτης οταν κανει κατι παρομοιο ο Ρουπακιας στο μελλον.Δεν ειναι κουτοχορτο "θεωριας 2 ακρων" που μασισα απο καμια κυβερνηση, ειναι πρακτικη αναλυση.
Ξέρεις ποια είναι η διαφορά; Πως για τους πιθανούς φόνους Ρουπακιά οι χρυσαυγίτες θα νιώσουν χαρά μόνο αν αφορούν αλλοδαπούς. Για τους φόνους της 17Ν οι οπαδοί της χαίρονται ανεξαρτήτως προσώπων. Είπαμε κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και ξέρουν καλύτερα από εμάς γιατί σκοτώνουν!