Άφαντος ο Χριστόδουλος Ξηρός

Άφαντος ο Χριστόδουλος Ξηρός Facebook Twitter
46

 

Άφαντος παραμένει ο Χριστόδουλος Ξηρός ο οποίος είχε λάβει εννεαήμερη άδεια για τις γιορτές αλλά δεν παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Καλλικράτειας Χαλκιδικής, όπως όφειλε.

Ο καταδικασθείς για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού από την 1η Ιανουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του.

46

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM