Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Στους 192 οι νεκροί, κατέληξε 79χρονος στο «Αττικόν»

Κορωνοϊός στην Ελλάδα: Στους 192 οι νεκροί, κατέληξε 79χρονος στο «Αττικόν» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τους 192 έφτασαν πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς έχασε τη μάχη που έδινε να κρατηθεί στη ζωή ένας ηλικιωμένος.

Πρόκειται για έναν 79χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν», σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Ο άτυχος ηλικιωμένος άνδρας κατέληξε το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ο ΕΟΔΥ, στον ημερήσιο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα (αφορά τα στοιχεία έως τις 15:00), ανακοίνωσε 15 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα και κανένα θάνατος. Υπενθυμίζεται ότι τα κρούσματα συνολικά ανέρχονται σε 3.390.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους τέσσερις τελευταίους ημερήσιους απολογισμούς δεν είχε καταγραφεί απώλεια ζωής λόγω κορωνοϊού στη χώρα μας. Ο προηγούμενος θάνατος που είχε ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ ήταν στον απολογισμό που είχε δημοσιοποιηθεί στις 25 Ιουνίου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM