Μετρό: Πυκνώνουν από την Τρίτη τα δρομολόγια- Ανά πόση ώρα θα υπάρχουν συρμοί

Μετρό: Πυκνώνουν από την Τρίτη τα δρομολόγια- Ανά πόση ώρα θα υπάρχουν συρμοί Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πυκνώνουν περαιτέρω τα δρομολόγια των συρμών στις γραμμές 2 και 3 του μετρό, από την ερχόμενη Τρίτη (9/6).

Συγκεκριμένα, τις ώρες αιχμής οι χρονοαποστάσεις θα μειωθούν στα 4,5 λεπτά, από 5 λεπτά που είναι σήμερα, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ.

Έτσι, στην γραμμή 2 του μετρό, θα υπάρχουν δρομολόγια ανά 4,5 λεπτά από τις 7:00 έως τις 11:00 το πρωί και από τις 13:30 έως και τις 17:30. Σε ό,τι αφορά στη γραμμή 3 του μετρό, οι συρμοί θα διέρχονται ανά 4,5 λεπτά, από τις 7:00 έως και τις 17:30. Τις υπόλοιπες ώρες έως και τις 20:30 τα δρομολόγια θα είναι ανά 5 λεπτά και στις 2 γραμμές.

Τέλος, δεν αλλάζουν οι συχνότητες των δρομολογίων τόσο στη γραμμή 1 (πρώην ΗΣΑΠ) όσο και στο δίκτυο του τραμ. Στο μεταξύ, τις προηγούμενες ημέρες καταγράφηκε αύξηση της επιβατικής κίνησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 1 Ιουνίου- όταν ενεργοποιήθηκε η 5η φάση άρσης των μέτρων για την πρόληψη του κορωνοϊού- η κίνηση ήταν αυξημένη κατά 13,94% σε σύγκριση με τη Δευτέρα 25 Μαΐου. Στις 2 Ιουνίου, οι επικυρώσεις εισιτηρίων σε όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ ήταν αυξημένη κατά 28% σε σύγκριση με μία εβδομάδα νωρίτερα (26 Μαΐου).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM