Ανώγεια: «Δεν ξέρω ποιος έβαλε το όπλο εκεί»- Τι κατέθεσε ο αδερφός του καθ' ομολογίαν δράστη

Ανώγεια: «Δεν ξέρω ποιος έβαλε το όπλο εκεί»- Τι κατέθεσε ο αδερφός του καθ' ομολογίαν δράστη Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
0

Για το πώς εντόπισε και παρέδωσε το όπλο με το οποίο ο 29χρονος από τα Ανώγεια ομολόγησε πως σκότωσε τον 30χρονο γιο του Μανώλη Καλομοίρη, το Σάββατο το βράδυ στα Ανώγεια μίλησε στην κατάθεσή του ο αδερφός του 29χρονου.

Σύμφωνα με το cretalive, κατά την κατάθεσή του, ο 25χρονος είπε πως σκέφτηκε το όπλο μόλις το πρωί της Δευτέρας όταν άρχισε να «καταλαβαίνει τα γεγονότα και να συνειδητοποιεί ότι το όπλο δεν είχε βρεθεί στον τόπο του συμβάντος». Υπενθυμίζεται πως το όπλο παραδόθηκε στην αστυνομία δύο ημέρες μετά τη φονική συμπλοκή.

Ο αδερφός του καθ'ομολογία δράστη περιγράφει την άκαρπη αναζήτηση στο σπίτι του 29χρονου, όπου είχε νωρίτερα γίνει έρευνα και από την αστυνομία. Όπως είπε, στη συνέχεια μετέβη στο πατρικό του (το οποίο βρίσκεται ακριβώς από κάτω), βγήκε στο μπαλκόνι και εντόπισε σε διπλανή ταράτσα μια μπλε σακούλα, η οποία «δεν ταίριαζε να είναι εκεί».

«Πήγα κατ' ευθείαν, άνοιξα τη σακούλα και μέσα σε ένα τυλιγμένο χαρτί ρολό ήταν το πιστόλι του αδερφού μου, το αναγνώρισα αμέσως.


Δεν ξέρω ποιος το έβαλε εκεί, γιατί ήταν βιαστικά πεταμένο και δεν φαινόταν κάποιος να πήγε να το κρύψει, αλλά πιο πολύ ήταν σαν να το πέταξε κάποιος. Ήταν το πιστόλι του μαζί με τη γεμιστήρα του.


Το έπιασα, το έβαλα στη μέση μου κι έφυγα χωρίς να σκεφτώ τίποτα, απλά χάρηκα αρχικά που το βρήκα. Ήθελα να πάω εκεί στα όρη, που πήγαινε ο αδερφός μου, να του φωνάξω ότι το βρήκα, αλλά αμέσως μετά σκέφτηκα ότι έπρεπε να το παραδώσω στην αστυνομία, πρέπει να βοηθήσω την έρευνα για να φανεί η αλήθεια και ότι ο αδερφός μου δεν έχει να κρύψει τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά .

Ο 25χρονος τέλος επισημαίνει ότι δεν σκέφτηκε καν να κρατήσει τη σακούλα αλλά την πέταξε κατ'ευθείαν.

Σημειώνεται πως από την πλευρά της οικογένειας Καλομοίρη εκφράζεται έντονη αμφισβήτηση για το αν το όπλο είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη φονική συμπλοκή.

Με πληροφορίες από Cretalive.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM