Η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης πριν και μετά το lockdown σε ένα εντυπωσιακό timelapse

Η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης πριν και μετά το lockdown σε ένα εντυπωσιακό timelapse Facebook Twitter
0

Timelapse βίντεο κατέγραψε το χρονικό λήψης και άρσης των περιοριστικών μέτρων στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Από την Δευτέρα η μετακίνηση στη Νέα Παραλία είναι ελεύθερη για όλους, όμως ισχύουν οι γενικοί περιορισμοί στις μετακινήσεις, μέχρι τις 4 Μαΐου, οπότε αναμένεται να αφαιρεθούν τα κιγκλιδώματα και η παραλία να παραδοθεί προς χρήση και καθαρή, καθώς ο δήμος θα προχωρήσει και σε απολύμανση.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα έκριναν πως «δεν είναι σκόπιμο να παραταθεί εκ νέου ο περιορισμός της κυκλοφορίας στον σημαντικότερο ίσως ελεύθερο χώρο της πόλης της Θεσσαλονίκης». 

Ωστόσο απηύθυναν έκκληση σε όλους τους πολίτες για σύνεση και υπευθυνότητα, καλώντας τους να τηρούν τις αποστάσεις και τα μέτρα αυτοπροστασίας. «Πρέπει όλοι να αποφύγουμε φαινόμενα συγχρωτισμού και πολυπληθούς παρουσίας στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης», είπε και σημείωσε ότι μόνο έτσι δεν θα διακινδυνεύσουμε νέα επιβολή περιορισμών.

Δείτε το βίντεο:

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ