Χίος: Συνελήφθη ο «Ιπτάμενος παπάς» - Άνοιξε την εκκλησία για τους πιστούς

Χίος: Συνελήφθη ο «Ιπτάμενος παπάς» - Άνοιξε την εκκλησία για τους πιστούς Facebook Twitter
Χίος: Συνελήφθη ο «Ιπτάμενος παπάς» - Άνοιξε την εκκλησία για τους πιστούς
2

Στην σύλληψη του Ιερέα της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου, Χριστόφορου Γουρλή, γνωστός και ως «Ιπτάμενος παπάς» προχώρησε η Ασφάλεια Χίου μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιερέα επειδή αψήφησε τα έκτακτα κυβερνητικά μέσα και τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου, που θέλουν κλειστές τις εκκλησίες για τους πιστούς μέχρι τις 28 Απριλίου.

Ο ιερέας θα παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, όπου εκεί θα αποφασιστεί αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Νωρίτερα ωστόσο, είχε προκληθεί ένταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρία, όπου λειτουργεί ο συγκεκριμένος παπάς, που οδήγησε στην σύλληψη μίας γυναίκας.

Παρά τις συστάσεις των Αστυνομικών, η γυναίκα επιχείρησε να περάσει μέσα στον χώρο του ναού με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αρχικά να της κλείνουν το δρόμο. 

Στο περιστατικό παρενέβη και ο ιερέας. «Ρε παιδιά τι κάνετε; Αυτό λέγεται ανάσταση; Αίσχος. Αίσχος στην Πολιτεία, αίσχος στην Αστυνομία που χρησιμοποιεί βία σε μία γυναίκα. Αίσχος παιδιά. Ήρθα να σας δώσω ευλογία και χρησιμοποιείτε τις χειροπέδες σε μία γυναίκα» είπε ο ιεράς απευθυνόμενος στους αστυνομικούς.

Mε πληροφορίες από το politischios

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Οι "πιστοί" ήταν ένας μόνο άνθρωπος σε μία άδεια εκκλησία. Οκ καθόλου μεροληπτικά τα μέτρα κατά της Εκκλησίας. Ο κορονοιος έχει υποστεί μία μετάλλαξη και κολλάει μόνο σε Εκκλησίες, νεκροταφεία και μεταδίδεται από τον αέρα μέσω μεγαφώνων.