Χίος: Συνελήφθη ο «Ιπτάμενος παπάς» - Άνοιξε την εκκλησία για τους πιστούς

Χίος: Συνελήφθη ο «Ιπτάμενος παπάς» - Άνοιξε την εκκλησία για τους πιστούς Facebook Twitter
Χίος: Συνελήφθη ο «Ιπτάμενος παπάς» - Άνοιξε την εκκλησία για τους πιστούς
2

Στην σύλληψη του Ιερέα της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου, Χριστόφορου Γουρλή, γνωστός και ως «Ιπτάμενος παπάς» προχώρησε η Ασφάλεια Χίου μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά μέσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ιερέα επειδή αψήφησε τα έκτακτα κυβερνητικά μέσα και τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου, που θέλουν κλειστές τις εκκλησίες για τους πιστούς μέχρι τις 28 Απριλίου.

Ο ιερέας θα παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, όπου εκεί θα αποφασιστεί αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Νωρίτερα ωστόσο, είχε προκληθεί ένταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρία, όπου λειτουργεί ο συγκεκριμένος παπάς, που οδήγησε στην σύλληψη μίας γυναίκας.

Παρά τις συστάσεις των Αστυνομικών, η γυναίκα επιχείρησε να περάσει μέσα στον χώρο του ναού με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αρχικά να της κλείνουν το δρόμο. 

Στο περιστατικό παρενέβη και ο ιερέας. «Ρε παιδιά τι κάνετε; Αυτό λέγεται ανάσταση; Αίσχος. Αίσχος στην Πολιτεία, αίσχος στην Αστυνομία που χρησιμοποιεί βία σε μία γυναίκα. Αίσχος παιδιά. Ήρθα να σας δώσω ευλογία και χρησιμοποιείτε τις χειροπέδες σε μία γυναίκα» είπε ο ιεράς απευθυνόμενος στους αστυνομικούς.

Mε πληροφορίες από το politischios

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Οι "πιστοί" ήταν ένας μόνο άνθρωπος σε μία άδεια εκκλησία. Οκ καθόλου μεροληπτικά τα μέτρα κατά της Εκκλησίας. Ο κορονοιος έχει υποστεί μία μετάλλαξη και κολλάει μόνο σε Εκκλησίες, νεκροταφεία και μεταδίδεται από τον αέρα μέσω μεγαφώνων.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ