Άγιο Φως: Κανονικά η μεταφορά του, παρά την πανδημία

Άγιο Φως: Κανονικά η μεταφορά του, παρά την πανδημία Facebook Twitter
Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα παρά τον κορωνοϊό (Facebook/ Κώστας Βλάσης)
1

Κανονικά θα έρθει στην Ελλάδα, παρά τις έκτακτες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού, το Άγιο Φως διαβεβαιώνει μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Βλάσης.

«Σήμερα υποδέχτηκα στο γραφείο μου τον Έξαρχο του Πανάγιου Τάφου στην Ελλάδα, Αρχιμανδρίτη κ. Δαμιανό για να συζητήσουμε –μεταξύ άλλων– το θέμα της διαδικασίας μεταφοράς και υποδοχής του Αγίου Φωτός στην πατρίδα μας, που δυστυχώς φέτος θα διαφοροποιηθούν λόγω των συνθηκών που επικρατούν από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μπορεί φέτος η διαδικασία να είναι πιο λιτή, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το Άγιο Φως δεν θα φωτίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Μπορεί φέτος να μην κάνουμε Πάσχα όπως θα θέλαμε, όμως οφείλουμε να βάλουμε πάνω απ' όλα την υγεία όλων μας για να μπορούμε του χρόνου να γιορτάσουμε τις μέρες αυτές όλοι μαζί» έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι ίδιες διαβεβαιώσεις υπήρξαν πριν από λίγες ημέρες και από την ηγεσία του Ισραήλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Jerusalem Post», το οποίο επικαλούνταν πηγές από το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, το θέμα της μεταφοράς του Αγίου Φωτός έχει λυθεί και ήδη οργανώνεται το πώς θα γίνει η αποστολή του στην Ελλάδα και αλλού.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια