Meteo - Hellas: Η κακοκαιρία έριξε ανεμογεννήτριες στην Εύβοια

Meteo - Hellas: Η κακοκαιρία έριξε ανεμογεννήτριες στην Εύβοια Facebook Twitter
1

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε σε αιολικό πάρκο της Εύβοιας η κακοκαιρία Ηφαιστίων που σάρωσε τη χώρα κατά τις προηγούμενες ημέρες. 

Σύμφωνα με τη σελίδα Meteo - Hellas, το ανενεργό πλέον, αιολικό πάρκο «καταστράφηκε ολοσχερώς» ενώ οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα που ξεπέρασε τα 140 χιλιόμετρα την ώρα. Κάτοικοι ανησυχούν για τα πάρκα που είναι κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Αν και το πάρκο είναι καιρό ανενεργό, οι ανεμογεννήτριες δεν έχουν απομακρυνθεί από το σημείο. 

Meteo - Hellas: Η κακοκαιρία έριξε ανεμογεννήτριες στην Εύβοια Facebook Twitter
Meteo - Hellas: Η κακοκαιρία έριξε ανεμογεννήτριες στην Εύβοια Facebook Twitter

Σημειώνεται ότι η κακοκαιρία Ηφαιστίων προκάλεσε μεγάλες ζημίες και σε άλλες περιοχές της Εύβοιας. Συγκεκριμένα, το χωρίο Σέτα, έμεινε για τρεις συνεχόμενες μέρες χωρίς ρεύμα με την ηλεκτροδότηση να έχει αποκατασταθεί προσωρινά με γεννήτρια. Όπως μεταδίδει το eviazoom.gr επικαλούμενο τεχνικούς της ΔΕΗ, η βλάβη είναι πολύ μεγαλύτερη από τις αρχικές εκτιμήσεις καθώς τουλάχιστον 28 κολώνες της ΔΕΗ έχουν καταστραφεί.

Meteo - Hellas: Η κακοκαιρία έριξε ανεμογεννήτριες στην Εύβοια Facebook Twitter

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών προκάλεσαν ζημιές και στον οδικό άξονα που οδηγεί στο λιμάνι και στην πόλη της Κύμης με τη δημοτική αρχή να ανακοινώνει ότι προγραμματίζονται άμεσα οι  απαραίτητες εργασίες για την προσωρινή αποκατάσταση των βλαβών και της προσβασιμότητας του δρόμου. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης στην Αθήνα: Φωτοβολίδες έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Ελλάδα / Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης στην Αθήνα: Φωτοβολίδες έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ

Οι διαδηλωτές κινήθηκαν μέσω κεντρικών οδών, πραγματοποιώντας μια συμβολική στάση έξω από την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, προτού καταλήξουν στον τελικό τους προορισμό, την πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Ελλάδα / Δολοφονία στη Σκύδρα: «Είχε φαντασιώσεις ότι του έκανε ζημία, τον έβριζε» λένε συγγενείς του δράστη

Οι διαφορές των δύο ανδρών σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν χρόνιες και για αυτό η οικογένεια του 72χρονου ήταν εξαρχής ανήσυχη μετά την εξαφάνισή του - Τι υποστηρίζει η κόρη του θύματος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια