Νέο μπαράζ εμπρησμών σε οχήματα τη νύχτα στην Αττική

Νέο μπαράζ εμπρησμών σε οχήματα τη νύχτα στην Αττική Facebook Twitter
0

Πυρκαγιά σε τρία αυτοκίνητα σε περιοχές της Αττικής εκδηλώθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας μια μόλις βραδιά μετά το περιστατικό στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την προανάκριση για τις δυο περιπτώσεις έχει αναλάβει η πυροσβεστική, ενώ για το ένα όχημα την έρευνα έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, στις 02:54 ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη αιτία σε αυτοκίνητο στην οδό Αιόλου στα Άνω Λιόσια και στο σημείο μετέβησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Την προανάκριση ανέλαβε το ανακριτικό της πυροσβεστικής.

Στη 01:45 ένα ακόμη αυτοκίνητο, στην συμβολή της Μάρκου Μπότσαρη με την Μαντώ Μαυρογένους στα Άνω Λιόσια εκδηλωνόταν φωτιά. Επί τόπου μετέβησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, με την αιτία που προκάλεσε την φωτιά να παραμένει αδιευκρίνιστη.

Στις 21:30 το βράδυ, άγνωστο πυρπόλησαν όχημα που ήταν σταθμευμένο στη οδό Βουτσαρά στον Βοτανικό, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Την προανάκριση για την συγκεκριμένη περίπτωση έχει αναλάβει η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM