Τσεκούρια, ρόπαλα, σιδερόβεργες και βεγγαλικά βρέθηκαν σε συνδέσμους οπαδών στη διάρκεια αιφνιδιαστικών ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη.

 

Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης έλεγξαν στη διάρκεια χθεσινής επιχείρησης, συνδέσμους οπαδών στις περιοχές της Τούμπας και της Χαριλάου και προχώρησαν σε προσαγωγή 11 ατόμων, από τα οποία συνελήφθη ένας, με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τον σύνδεσμο της Χαριλάου κατασχέθηκαν 16 σιδερένιες βέργες, 11 τσεκούρια, 17 ρόπαλα, τέσσερα εργαλεία χειρός, 30 βεγγαλικά/καπνογόνα, μία μονάδα υπολογιστή και καταγραφικό, όπως επίσης πανό, φανέλες και κασκόλ, που έφεραν διακριτικά διαφόρων ομάδων.

 

 

 

 

 

Κατά την ίδια ανακοίνωση, από τον σύνδεσμο της Τούμπας, απ' όπου έγιναν όλες οι προσαγωγές (στον άλλο σύνδεσμο δεν υπήρχαν εκείνα την ώρα άτομα), κατασχέθηκαν δύο βεγγαλικά, ένα στειλιάρι και πανό άλλης ομάδας.

 

 

 

Όλα τα κατασχεμένα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω εξέταση, ενώ ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

 

Οι έλεγχοι έγιναν παρουσία δικαστικού λειτουργού και συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, των ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ.