Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών - Ένας τραυματίας

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών - Ένας τραυματίας Facebook Twitter
1

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ νεαρών σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, αφορμή για τη συμπλοκή ήταν μια παρεξήγηση μεταξύ ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Ομάδες των νεαρών που ενεπλάκησαν, έδωσαν ραντεβού στο πάρκο έναντι του Μακεδονία Παλλάς με τη συζήτηση μεταξύ τους να εξελίσσεται σε άγριο επεισόδιο. Οι νεαροί αντάλλασσαν χτυπήματα με καδρόνια, σιδερολοστούς και αλυσίδες με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός ατόμου.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέροντας τον τραυματία στο νοσοκομείο Παπανικολάου ενώ άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε περίπου δέκα προσαγωγές. 

 

Με πληροφορίες από Thestival 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Πότε επιτέλους θα ασχοληθούν και προβληματιστούν στο σύνολό τους η κοινωνία μας και οι πολιτικοί, τι οδηγεί στην τυφλή βία τα παιδιά, ακόμη και για ασήμαντη αφορμή ;Μήπως - λέω, μήπως -, το γενικό κακό μας χάλι και η έλλειψη ελπιδοφόρων προοπτικών για την γενιά τους και - δυστυχώς - και για τις τουλάχιστον 2 επόμενες γενιές ;Αφού, από ιδεολογήματα, πολιτικούς ιππότες και έξαλλες πριγκίπισσες όλων των αποχρώσεων χορτάσαμε πια. Ενώ οι ίδιοι - από ακροαριστερούς μέχρι ακροδεξιούς - χορτάσανε από ηγεμονικές συντάξεις, με μόλις 2 θητείες στη Βουλή (μάξιμουμ 8 χρόνια). Ας ξυπνήσουμε και ας προσέχουμε τι ζητάμε σαν προτεραιότητες από τους πολιτικούς.