Ταλαιπωρία στον Πειραιά: Καθυστέρηση 4 ωρών σε πλοίο για Κυκλάδες

Ταλαιπωρία στον Πειραιά: Καθυστέρηση 4 ωρών σε πλοίο για Κυκλάδες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αλυσιδωτές καθυστερήσεις σημειώνονται στο λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. 

Από νωρίς το πρωί, η κατάσταση είναι τεταμένη στο λιμάνι καθώς ανακοινώθηκε ότι το High Speed 4 θα αναχωρήσει με τέσσερις ώρες καθυστέρηση για Κυκλάδες λόγω «έλλειψης προσωπικού». Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των επιβατών, αφού θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 11π.μ για τον απόπλου που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 7:15π.μ. 

Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από χθες, όταν το Blue Star Naxos, με 1.365 επιβάτες, παρουσίασε μηχανική βλάβη ανοικτά της Κύθνου και επέστρεψε στον Πειραιά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν αλυσιδωτές αλλαγές σε δρομολόγια από και προς τον Πειραιά και το High Speed 4 επιστρατεύτηκε από την εταιρία για τη μεταφορά των επιβατών του Blue Star Naxos.

Το πλοίο που σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό θα έφευγε από τον Πειραιά στις 7:15π.μ, επέστρεψε στον Πειραιά μόλις στις 7μ.μ το πρωί. Έτσι, τώρα θα αναχωρήσει από Πειραιά στις 11:00 για Πάρο και από εκεί στις 2:20μ.μ για Νάξο και Κουφονήσι. 

Το Blue Star Paros θα αναχωρήσει στις 12μ.μ από Πειραιά για Σύρο - Τήνο - Μύκονο και επιστροφή στον Πειραιά στις 23:55μ.μ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM