«Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν», ομολόγησε ο δολοφόνος τς Σούζαν Ίτον

«Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν», ομολόγησε ο δολοφόνος τς Σούζαν Ίτον Facebook Twitter
9

Η θλίψη, αλλά και η οργή για την άγρια δολοφονία της Σούζαν Ίτον στην Κρήτη, ακόμη ξεχειλίζουν ενώ τα όσα φέρεται να έχει πει ο δολοφόνος και βιαστής επιβεβαιώνουν τις μαρτυρίες γυναικών για περίεργες επιθέσεις στο παρελθόν.

Ο 27χρονος παραδέχτηκε ενώπιον των ανακριτών πως «Χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν».

Η Real News έφερε στο φως νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον τρόπο που ο Γιάννης Παρασκάκης διέπραττε επιθέσεις εναντίον των γυναικών που του άρεσαν, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τις γνωρίσει.

«Έχοντας μικρή ταχύτητα, χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν. Έχω «πειράξει» με αυτόν το τρόπο πολλές κοπέλες. Ήθελα να τις γνωρίσω. Πολλές φορές κατέβαινα να τους ζητήσω συγγνώμη. Με την Αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές για να τη βιάσω μετά».

Περιγράφοντας τον τρόπο δράσης του ο 27χρονος αποκάλυψε «πως συνήθως τις ακολουθούσα με ταχύτητα 10 χλμ. για αρκετή απόσταση. Τις πείραζα, τις φόβιζα και τις ενοχλούσα με τον τρόπο αυτό. Κάποιες που μου άρεσαν τις χτυπούσα κιόλας. Θυμάμαι πως σε μία ξένη κατέβηκα από το αμάξι και της είπα πως ήμουν αφηρημένος και της ζητούσα συγγνώμη. Προσφέρθηκα να τη βοηθήσω να τη μεταφέρω στο νοσοκομείο. Ήθελα να γνωριστώ μαζί τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς πως «δεν πίστευα ότι θα με εντόπιζαν για το φόνο της Αμερικανίδας. Την πέταξα στη σήραγγα του γερμανικού οχυρού για να μην την εντοπίσουν. Δεν περίμενα ότι θα με ανακαλύψουν τόσο σύντομα».

«Μετάνιωσα ζητάω συγγνώμη από όλους. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα τι έκανα. Ξέρω ότι το τίμημα που θα πληρώσω είναι ακριβό» δήλωσε στη Real μέσω του δικηγόρου του ο δράστης αμέσως μετά την απολογία του.

«Ο εντολέας μου όπως και προανακριτικώς κατά την απολογία του στην Ασφάλεια Χανίων, ομολόγησε τα αδικήματα ως προς τα πραγματικά περιστατικά και αποδέχεται όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Ζητήσαμε και νομίζω είναι απολύτως λογικό να διενεργηθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη» δήλωσε στη Real ο συνήγορός του 27χρονου, Παντελής Ζέλιος.

Ο δολοφόνος της Σουζάν Ίτον έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση με αίτημα από τον δικηγόρο του ενώ μεταφέρθηκε από το Τμήμα Μεταγωγών στις φυλακές της Τρίπολης.

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Πραγματικά ήρθε ο καιρός να εξετάζουμε πέρα από την ατομική, και την συλλογική ευθύνη. Πιθανότατα η Σούζαν να ήταν σήμερα ανάμεσά μας αν έκανε ο καθένας το χρέος του σαν σκεπτόμενος και ενεργός Πολίτης. Κανείς δεν ήξερε, δεν άκουσε και δεν είδε; Και αλήθεια υπάρχουν άνθρωποι που ισχυρίζονται ακόμη ότι πρόκειται για κάποιο "καλό παιδί"; Εύχομαι να βρεθεί ένας σοβαρός δημοσιογράφος να ασχοληθεί και να ρίξει φως όχι μόνο στο παρελθόν του εγκληματία, αλλά και της οικογένειας και στο ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον.Οργή και θλίψη, τίποτε άλλο.
Εεε, να καταγγείλουμε την πατριαρχία διότι ως γνωστόν η κοινωνία εκπαιδεύει τα αγόρια να πατάνε με τα αυτοκίνητά τους τις γυναίκες σαν τρόπο επαφής.Κάποιοι παλιομοδίτες κέρναγαν σέηκερ ή σφηνάκια... πφφφτ! Last year. Τώρα παίρνεις το φτιαγμένο 106 ή το διπλοκάμπινο και πατάς κόσμο. Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν οι μανάδες βάζουν νερό στους γιους τους ή τους φτιάχνουν μουσακά. Διότι ως γνωστόν αν φτιάχνεις μόνος σου μουσακά δεν πατάς κόσμο με το αμάξι.ΥΓ Τινές εξ ημών κάτι τέτοια τα γράφουν σοβαρά.
Απεναντίας,αναφέρεται σε μια εμμονή κάποιων να τσουβαλιαζουν στο ίδιο σακί,διαφορετικές καταστάσεις και αποτελέσματα.Εδώ έχουμε μια ξεκάθαρη κατασταση διαστροφής και κτηνωδίας,η οποία χρήζει επιτακτικά μιας πιο δραστικής και σκληροτερης ποινικής αντιμετώπισης,παρα λόγια και φιλοσοφίες,χάνοντας και αλλο χρόνο και ανθρώπινες ζωές.
Να ρωτήσω ευθέως: η τυμβωρυχία και η πολιτική εκμετάλλευση του θανάτου σε θυμώνει;Ή μόνο η καταγγελία αυτών;Αν η αυστηρότητα της νομοθεσίας είναι το ζητούμενο ζήτω η Σαουδική Αραβία. Θα είναι παράδεισος για όλους που συμφωνούν με ότι αυστηρότητα = λύση.Εγώ ευθέως λέω ότι όλοι όσοι είναι υπέρ του αποχαρακτηρισμού ψυχικών νόσων ή υπέρ του μη στιγματισμού με το να μην αποκαλούμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη συμβάλουν σε αυτό που θέλουν θεωρητικά να πολεμήσουν.
Η αυστηροτητα της δυτικης νομοθεσίας απεχει ετη φωτος απο τη σαρια της Σαουδικης Αραβιας.Το να εκλείψουν κάτι γελοίοι νόμοι τύπου Παρασκευόπουλου,δεν μας κάνει ανατολίτες σε καμία περίπτωση.
Ευτυχώς που η ίδια η LIFO δημοσιεύει αυτά τα άρθρα και σας απαντά στις άτοπες ειρωνείες σας περί πατριαρχίας: https://www.lifo.gr/now/greece/245236/mipos-stin-kriti-i-zoi-paraegine-fthini-to-sygklonistiko-arthro-enos-kritikoy-gia-tin-soyzan-iton?fbclid=IwAR28_-O3mssWVVOx2wchfdGJ0cqTdSZvmP7MI1nua5FqfsgFGuwzTs7cpqQ
Κατα τα άλλα,δεν είχε δώσει δικαιώματα και ήταν ένας καλος οικογενειάρχης.Όλοι ξαφνικά έπεσαν απ τα σύννεφα!!! Ενα ολόκληρο χωριό θα πρέπει να κάτσει στο εδώλιο,για υπόθαλψη εγκληματία.Πόσα θύματα ακόμα!!!