Τρία μέτωπα πυρκαγιάς στην Εύβοια - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Τρία μέτωπα πυρκαγιάς στην Εύβοια - Σε συναγερμό η Πυροσβεστική Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Πυροσβεστικές δυνάμεις στην Εύβοια για την κατάσβεση τριών μετώπων που ξέσπασαν το απόγευμα της Παρασκευής.


Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στα Πλατάνια του δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής με δύο νέα μέτωπα να ξεσπούν διαδοχικά στο δάσος στη Βασιλίνα Ιστιαίας και στις Λεχριές της Χαλκίδας με διαφορά μίας ώρας περίπου.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στη Βασιλίνα η φωτιά καίει δάσος και στην προσπάθεια κατάσβεσης μετέχουν δύο αεροσκάφη, ενώ σε δυσπρόσιτο σημείο με πυκνό δάσος μαίνεται η φωτιά στις Λεχριές.

Η πρώτη πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση στην περιοχή Πλατάνια του δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων Ευβοίας. Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν κινητοποιηθεί δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη PZL, 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα και ακόμη 18 άτομα σε πεζοπόρο τμήμα.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική για την πυρκαγιά στις Λεχριές έχουν κινητοποιηθεί 20 άνδρες με 7 οχήματα, μία ομαδα πεζοπόρο τμήμα και ένα αεροσκάφος.

Αντίστοιχα στην περιοχής της Βασιλίνας του δήμου Ιστιαίας επιχειρούν 15 άνδρες της Πυροσβεστικής με 6 οχήματα και δύο αεροσκάφη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ