Μητέρα Φύσσα για Χρυσή Αυγή: Το αίμα του Παύλου θα τους πνίξει

Μητέρα Φύσσα για Χρυσή Αυγή: Το αίμα του Παύλου θα τους πνίξει Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αποτυχία της Χρυσής Αυγής μπει στη Βουλή. 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 98,4 μία ημέρα μετά τις εθνικές εκλογές, η Μάγδα Φύσσα έκανε λόγο για ένα σημαντικό επίτευγμα. «Το Κερατσίνι από χθες χαμογελάει και κλαίει μαζί. Θα ξεμπερδέψει η κοινωνία με αυτό το μόρφωμα που λέγεται φασισμός-ναζισμός και θα πάει εκεί όπου ήταν. Στα έγκατα της γης, στις τρύπες τους».

Ο Παύλος Φύσσας, γνωστός ως ο ράπερ Killah P ή Dogo Argentin δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 Κερατσίνι, σε ηλικία 34 ετών, από τον Γιώργο Ρουπακιά που ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής. Οι ανακρίσεις ενέπλεξαν και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής και ήταν η αφορμή για περαιτέρω έρευνες για ποινικά αδικήματα και την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στην οποία εμπλέκονται μέλη και ηγετικά στελέχη του κόμματος.

Σχολιάζοντας τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές, η κα Φύσσα σχολίασε πως  «την πόρτα της εισόδου στη Βουλή, τους την έκλεισε ο κόσμος (...) Καταφέραμε μαζί κάτι πολύ μεγάλο και σημαντικό: H Χρυσή Αυγή είναι εκτός Βουλής και πια θα σταματήσουμε να βλέπουμε αυτές τις χυδαιότητες που βλέπαμε στη Βουλή. Εγώ τις έχω ζήσει όπως και όλοι όσοι είμαστε στο δικαστήριο. Με το χαμό του παιδιού μου τους έχω στο πετσί μου και δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από πάνω μου, αλλά ας γλιτώσει η κοινωνία από αυτούς».

Μάγδα Φύσσα: Γίνεται η «δίκη του αιώνα» χωρίς κάλυψη από πουθενα

Μίλησε και για τις αντιδράσεις των γύρω της, μετά την έξοδο του ναζιστικού μορφώματος από το ελληνικό κοινοβούλιο: «Από το βράδυ της Κυριακής άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα και να το θεωρούν ως δική μου νίκη, αλλά θεωρώ ότι είμαστε όλοι μαζί. Ό,τι έχουμε καταφέρει το καταφέραμε όλοι μαζί γιατί δεν είχαμε από πουθενά και από κανέναν στήριξη. Το ξέρετε καλά. Γίνεται μια δίκη, η δίκη του αιώνα -για εμένα- χωρίς κάλυψη από πουθενά. Δεν υπάρχει ενημέρωση του κόσμου, ούτε μαγνητοσκόπηση της διαδικασίας και μεθαύριο τα παιδιά εάν θέλουν να μάθουν τι έχει γίνει σε αυτή τη δίκη δεν θα υπάρχει κάποιο ..μέσο να το δουν, παρά μόνον το Παρατηρητήριο και αυτό με εθελοντική πρωτοβουλία. Γι αυτό λέω πως η νίκη ανήκει σε όλους μας».

«Έχουμε μπροστά μας την εξέλιξη της δίκης, αλλά είναι πολύ σημαντικό ότι οι κατηγορούμενοι δεν θα έλθουν με την βουλευτική τους ιδιότητα και την έπαρση που τους διέκρινε. Και όχι μόνον αυτούς, αλλά και τους δικηγόρους τους γιατί έχουμε ακούσει πολλές φορές πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το τρίτο κόμμα, πως τους έχει εκλέξει ο λαός και άλλα τέτοια...Και έτσι ήταν. Τους είχε βγάλει ο λαός, αλλά αυτό ευτυχώς διορθώθηκε».

Και κατέληξε: «Θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά και στη δίκη και κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε όλοι εμείς που παλέψαμε για αυτό και πάνω από όλα θα δικαιωθεί ο Παύλος. Πιστεύω πως θα καταδικαστούν. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Παύλος θα το αφήσει έτσι. Το αίμα του θα τους πνίξει».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ