Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Αλλάζει ο καιρός από σήμερα σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, μεταβολή παρουσιάζει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες στη Βόρεια Ελλάδα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες ακόμα και χαλαζοπτώσεις.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) θα επηρεαστούν η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Σταδιακά και κυρίως το απόγευμα η Δυτική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πρόσκαιρα η Ήπειρος.

Εξασθένιση των φαινομένων προβλέπεται τις βραδινές ώρες. Ωστόσο, με βάση τις υφιστάμενες προβλέψεις δεν φαίνεται να επηρεάζεται η Αττική.

Σύμφωνα με το meteo.gr, οι θερμοκρασίες στην υπόλοιπη χώρα θα πέσουν λίγο αλλά θα παραμείνουν υψηλά με μέγιστη τιμή τους 36 με 37 βαθμούς στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του meteo:

Μικρή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία σήμερα. Η μέγιστη τιμής της θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή των αναμενόμενων μέγιστων θερμοκρασιών καθώς και η αναμενόμενη μέγιστη θερμοκρασία για 8 πόλεις της χώρας.

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού Facebook Twitter

Παράλληλα, οι τοπικές νεφώσεις που υπάρχουν από τις πρώτες ώρες της Δευτέρας θα αυξηθούν σταδιακά και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Η γεωγραφική κατανομή του ολικού αναμενόμενου ύψος υετού (βροχή/χαλάζι) έως το βράδυ της Δευτέρας 24/06, φαίνεται στο χάρτη που ακολουθεί.

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM